Annons

Jeremejeff öppnar för flytt hem

I helgen blev det klart att Alexander Jeremejeff och hans Dynamo Dresden trillar ur 2.Bundesliga. Nu öppnar han för en återkomst till Sverige.

– Det har varit en sjuk säsong. Jag har mer att ge och vet vad jag har för ambitioner, säger den Tölöfostrade anfallaren till Sportbladet.

Fotboll | 29 Juni 2020 10:45

Alexander Jeremejeff och hans Dynamo Dresden åkte i helgen ur 2.Bundesliga. Arkivbild.

FOTO: NH-Arkiv

FOTBOLL. Dynamo Dresden har haft en tung säsong i den näst högsta ligan i Tyskland. De har tampats i botten under stora delar av säsongen och har haft det ännu tuffare efter coronauppehållet. Flera spelare i truppen drabbades av covid-19 och laget kunde önskat efter bättre förutsättningar.

– När vi fick våra fall isolerades vi alla i våra lägenheter i två veckor. Vi fick inte gå utomhus. Sedan fick laget en vecka isolerade tillsammans på hotell för att förbereda sig. Det var en omöjlig situation. Vi gick från soffan till tävlingsmatcher på planen för att rädda kontraktet, säger Jeremejeff till Sportbladet.

Efter helgens 2–2-match mot Onsabrük står det klart att Dynamo Dresden trillar ut 2.Bundesliga. Nu öppnar Jeremejeff för en återkomst till Sverige.

– Jag har avtal så det avgör jag inte på egen hand. Jag har mer att ge och vet vad jag har för ambitioner. Det har varit en sjuk säsong på väldigt många sätt. Nu handlar det om att hämta lite energi. Jag stänger inte några dörrar för något. Jag vet inte vad som händer, säger han till Sportbladet.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Frågetecken kring middagsunderhållning

Nyheter Hur många personer får egentligen sitta i publiken när en artist spelar på en restaurang? När ...

Hotellägaren: Försöker tänka framåt

Jobb & Pengar Det har gått drygt ett år sedan Gottskär hotell slog upp portarna till sin restaurang och huvudbyggnad på ...

Kul för barn med spring i benen

Nyheter I sommar satsar Kungsbacka kommun på att sätta sina yngsta och äldsta invånare i rörelse. 48 ungdomar har ...
Annons