Annons

Innerstaden klappar för vården

Innerstaden hoppar på initiativet Vi applåderar vårdpersonalen. I kvarteret Tullen 8 klappas det nu friskt. 

Nyheter | 23 Mars 2020 19:00

Monika Hamrin, fastighetsägare, Tullen 8,

FOTO: Christina Forlin

Det började med facebookgruppen Vi applåderar vårdpersonalen: Varje kväll klockan 20 applåderar svenska folket i en minut för hjältarna inom vården och deras arbete under coronakrisen.
Över 240 000 personer har anslutit sig, och nu hoppar även Kungsbacka innerstad på, meddelar fastighetsägare Monika och Stefan Hamrin.

– När vi hörde om initiativet tänkte vi : självklart måste Kungsbacka vara en del av detta, säger Monika och Stefan Hamrin, fastighetsägare i Kungsbacka innerstad, i ett pressmeddelande.

Allt fler ansluter sig

Enligt pressmeddelandet ekade applåderna i lördagskväll från kvarteret Tullen 8 och allt fler ansluter sig, bland annat Cyrano och de som bor i verkar i kvarteret.

– Vi vill självklart att hela innerstaden ansluter sig, i dessa tider behöver vi stå enade och fokusera på det som är positivt. Just nu sliter vården mer än någonsin och behöver hela allmänhetens stöd, även i småstäderna, säger Monika Hamrin.

Varje kväll  klockan 20.00 applåderas det för vården tills att pandemin är över.

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Vild biljakt – mot trafiken på E6 in mot Kungsbacka

Blåljus I 180-190 kilometer per timme jagade polisen inbrottstjuvarna som körde mot färdriktningen på E6 in mot Kungsbacka. I ...

Facket om hemtjänsten: ”Ska kännas tryggt på jobbet”

Nyheter Det finns en viss oro bland medlemmarna i Kommunal enligt vad förbundet erfar. – Vi tycker att det åtminstone borde ...

Rattfull körde av vägen

Blåljus Vid 05.16 på lördag morgon gick larmet om att en bilist kört av vägen på Varbergsvägen och ...
Annons