Spaning. Användandet av kokain ökar, och under helgen har polisen genomfört en insats för att kolla av krogar i centrala Kungsbacka. 

 

Polisen fortsatte under lördagskvällen sin insats i jakt på droger i Kungsbacka. 

 

Den omfattande kontroll av krogar i Kungsbacka som påbörjades på fredagen fortsatte under lördagskvällen. 

– Vi tog under lördagskvällen in fem personer. Tre som var påverkade av kokain, en som använt cannabis. Dessutom tog vi in en person för innehav av narkotika, berättar polisens stationsbefäl Staffan Lingstedt. 

 

Läs även: Många fast efter drogspaning på krogar

 

 

Incident

Strax innan 21.30 fick polisen in ett larm om en hotfull person. Det var en man som ringt S.O.S och själv uppgivit sig själv vara farlig, samt inte särskilt förtjust i poliser. 

– Han kunde tas om hand av insatsstyrkan utan några större problem, säger Staffan Lingstedt. 

Mannen var känd av polisen sedan tidigare. 

 

Eldade vid skola

Ett larm om brand inkom under kvällen till räddningstjänsten. Vittnen hade sett ungdomar som roade sig med att elda vid en skola, men inga byggnader ska ha kommit till skada. 

– De hade tänt nån form av brännbar vätska på öppen mark i närheten av skolan. Polis och räddningstjänst åkte dit, och elden kunde släckas, säger stationsbefälet. 

 

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.