Annons

HK Aranäs permitterar alla spelare och personal

Klubben meddelade under onsdagen att de tagit beslutet att korttidspermittera alla spelare och all personal under det närmaste halvåret.

Handboll | 01 April 2020 18:27

Victor Santos och hans lagkamrater har blivit korttidspermitterade. Arkivbild.

FOTO: Jasmin Frljevic

HANDBOLL. Förra veckan tvingades HK Aranäs ställa in Aranäs Open till följd av coronaviruset. De beräknar en förlust på en miljon kronor som följd av detta. Därför har klubbens styrelse nu tagit fram en kraftfull plan för att sänka sina kostnader. På sin hemsida har de meddelat att de bland annat korttidspermitterar alla spelare och ledare under de kommande månaderna och stoppar alla utgifter som inte är absolut nödvändiga.

– För min del är det inga problem. Jag har varit i klubben i så många år och vill göra allt jag kan för att underlätta, säger spelaren Victor Santos.

På måndag inleder herrarna sin försäsongsträning. Något handbollsspel inomhus har inte varit aktuellt trots coronaläget. Santos berättar att de istället kommer att fokusera på träning utomhus med bland annat löpning på schemat.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Så många vill ta del av stödpaketet

Sport Över 4 000 föreningar och närmare 50 specialidrottsförbund har ansökts om regeringens stödmiljoner. – Nu väntar ett gediget ...

Edit och Lars får äntligen ses igen

Vård Det gick från en dag till en annan. Efter att ha varit gifta i nästan 50 år fick Edit ...

Bränn mysbyxorna på bål

Krönikor Får vi någon värme i år, tror ni? Det är den typen av samtalsämnen vi frusna ...
Annons