Annons

Hennes inredningsbok såld till 25 länder

Frida Ramstedt, kollabon som driver bloggen Trendenser, ger nu ut sin inredningsbok internationellt. I 25 länder kommer boken att vara till salu, bland annat i USA och Tyskland.
Nöje & Kultur | 14 September 2019 11:00

Frida Ramstedt, bloggare och författare, ska ge ut sin inredningsbok i 25 länder.

FOTO: Jonas Häll

I våras släppte Frida Ramstedt Handbok i inredning och styling som ger råd och knep på hur man ska styla sitt hem. Boken har redan sålt nästan 25 000 exemplar i Sverige och nu ska den ut på den utländska marknaden.
– Jag är så otroligt glad över att min Handbok i inredning och styling kommer att nå en internationell publik. Det var en chansning att skriva en inredningsbok helt utan bilder, med handfasta råd istället för visuell inspiration – men det stora intresset från utländska förlag känns som ett tydligt bevis på att det finns ett behov av en ny inriktning i vår bransch, säger Frida Ramstedt i ett pressmeddelande.

Rättigheterna till boken har sålts till 25 länder, bland annat till det brittiska förlaget Particular Books, tyska Ullstein och amerikanska Clarkson Potter.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Fick nog och slog tillbaka – döms för misshandel

Skola Under 2,5 år mobbades hon systematiskt av flera klasskamrater. På en mattelektion i slutet av augusti förra året fick den 16...

Ber om hjälp att kartlägga ekoxen i Kungsbacka

Nyheter Med sina stora betar och förmåga att växa sig upp till nio centimeter lång är ekoxen ...

Har du sett Chilienne?

Krönikor Eftersom pappa drabbas av akut pollenallergi av bara tanken på att mamma ska sätta upp blommiga gardiner tror jag ...
Annons