HANDBOLL 2021-09-30 KL. 19:00

Det här visste du inte om årets upplaga

NH tar sitt uppdrag på största allvar. Våra läsare ska vara mest initierade inför premiären – så med hjälp inifrån har du här bonusinfon du inte visste att du ville ha.

Det här visste du inte om årets upplaga
HK Aranäs är intresserade av guldmakaren Rustan Lundbäck.Alva Lekbrant: ”Har många hemliga talanger. Kan både spela gitarr och sjunga – har uppträtt för laget med en egenskriven låt. Kan söka till Talang om det inte blir en handbollskarriär. Är den som lägger mest tid och engagemang på plugget, läser juridik.”Emelie Batista: ”Den enda i laget som är förlovad. Har ett skratt som kan ge en tinnitus. Lagets bötesansvarig så det är ordning. Om hon inte fått i sig mat ska man ta ett eller två steg tillbaka.”Veronica Wislander: ”Talar flytande tyska och är en fena på korsord. En tidsoptimist. Äldst i laget så har d¤rför skämtsätet längst bak. Drar ej rumsrena skämt.”


Tilda Espling Ek: ”Ordningsam och ett kontrollbehov vad det gäller allt. Lagets största vinnarskalle, vi vet om det men andra lag blir livrädda.”


Tilda Palm: ”Hatar kollektivtrafik och att åka bil, så cyklar jämt och överallt. Hon har leopardhandtag på cykeln som hon är jättestolt över. Kommer bli en leopardtant i päls när hon blir gammal. Älskar att tvätta, Nyman (Mattias, materialaren) har hennes drömjobb. Ofta bitter men med glimten i ögat.”


Amanda Eriksson: ”Lagets sötaste. Glad och mysig men har ett hett temperament som gömmer sig. Vi har fått bevittna det under olika tillställningar."


Amina Jasarevic: ”Sämst bollsinne, det gäller alla sporter. Behöver alltid en extra förklaring vid genomgångar. Stark som en oxe, starkast på planen. Bjuder alltid på sig själv, både medvetet och omedvetet.”


Ellen Davis: ”Född och uppvuxen i Australien. Blandar svenska och engelska så det kan vara svårt att lösa kommunikationen. Gillar att källsortera, lägga pussel och kolla på National Geographic.”


Louise Rundcrantz: ”Alltid glad förutom när det kommer till antivaxxare eller när hennes namn är felstavat, vilket var fallet med hennes Aranäsbil. Mest meriter på cv:t men får ändå kämpa med att fånga bollen på grund av handsvetten."


Maja Witzke Wahlgren ”Yngst. Men bakom den oskyldiga fasaden döljer sig en vass tunga och ett hett temperament. Lagets äkta solstråle.”


Lisa Karlsson ”Sämsta fotbollsspelaren trots att hennes storebror spelar i superettan. Älskar att jaga och har en älgtrofé. Borde jobba på en reklambyrå för Värmland. Har en hårig nakenkatt och en unik kärlek till Lord of the rings.”


Nova Hallén ”Drömmer om att bli tiktok-kändis och kunna försörja sig på det. Hon hade valt en sådan karriär före handbollen alla dagar i veckan.”


Johanna Zaman ”Lagets dancing queen. Kan utmana vem som helst. Drack ur en flaska med klisterväck när hon skulle dricka vatten, vilket slutade med att hon fick åka ambulans. Avundsjuk på Novas tiktok-karriär"


Louise Karlefeldt: ”Ett skratt som smittar av sig. Noga med att alla ska tejpa hårspännen efter sin blodiga skada. Efter den blev hon lagets Harry Potter. Hon är en ankmamma som har koll på alla."


Nicolina Fredriksson: ”Från Finland men kan inte flytande finska. Älskar att basta och kan rappa hela Eminems Shake That.”


Nathalie Söhrman: ”Springer som en älg. Hon borde vara med i OS och springa allt. Hon går nog inte i sömnen utan springer.”


Anna Heed: ”Fryser hela tiden. Går med fårskinnshandskar året om. Vunnit kommunmästerskapet i badminton för att inga motståndare dök upp. Skryter ofta om sin gymnastikkarriär och är ett stort Hannah Montana-fan.”


Rustan Lundbäck, huvudtränare: ”Om man inte ser honom i en handbollshall så ser man honom plocka pant på Heden. När han var A-lagstränare i Sävehof gick han med en stor säck och plockade. Han gillar att städa upp. Han har ett stall med hästar som han älskar och han har anekdoter till allt.”


Hanna Grundén, assisterande tränare: ”Nykär och lagets snyggaste. Har nog mest energi i hela klubben och det största leendet. Hon väntar på att Rustan ska byta in henne på match. Vi väntar på dagen när hon blandar ihop sin hund Morris med tränarkollegan.


Morris Lundin, tränare: ”Sparar till en manbun. Blandar stockholmska, isländska och göteborgska, så vi får tolka. Lagets mysfarbror."


Mattias Nyman, materialare ”Lagets morsa, det är ordning och reda. Gillar skvaller och skulle kunna driva en skvallertidning. Han älskar oss mer än han kan säga, han gör allt för oss och vi skulle inte klara oss utan honom.”

 

Läs om hemligheterna i HK Aranäs herrar här

Läs fler sportnyheter här

 499 dagar med huvudvärk
FOTBOLL 2021-10-27 KL. 20:00

499 dagar med huvudvärk

Hjärnskakningen fick oerhörda konsekvenser för Linnea Bjöörn

Stephan söker det abstrakta
FAMILJ 2021-10-27 KL. 19:00

Stephan söker det abstrakta

"Jag vill inte hamna i en box"

Tryggare skolväg med muralkonst på väggen
NYHETER 2021-10-27 KL. 08:00

Tryggare skolväg med muralkonst på väggen

Emmy ser fram emot satsning i Kungsbacka
FAMILJ 2021-10-26 KL. 20:00

Emmy ser fram emot satsning i Kungsbacka

EY kritiska i Kolla-rapporten
NYHETER 2021-10-26 KL. 19:00

EY kritiska i Kolla-rapporten

Allmänna handlingsplaner och begäran om avsteg

Blandade känslor efter mästerskapet
SPORT 2021-10-26 KL. 18:00

Blandade känslor efter mästerskapet

Krönika: Mitt svenska 20-årsjubileum
NYHETER 2021-10-26 KL. 16:00

Krönika: Mitt svenska 20-årsjubileum

”Theos skolmat ska vara lagad från grunden”
NYHETER 2021-10-26 KL. 11:53

”Theos skolmat ska vara lagad från grunden”

Trots sportsligt lyft – Fjärås sparkar tränaren
FOTBOLL 2021-10-26 KL. 10:07

Trots sportsligt lyft – Fjärås sparkar tränaren

Westerberg kritiserar arbetssituationen

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Paret fick pris för god byggnadsvård

Paret fick pris för god byggnadsvård

2019 lämnade Hanna Öberg Brandt och Henric Öberg Brandt sin nybyggda villa för en mangårdsbyggnad i dåligt skick. Efter några år av hårt slit med renovering har de nu prisats för god byggnadsvård av Hallands Museiförening.