Annons

Hair by Angels kan bli Årets frisörföretag

I dagarna blev det klart vilka som tävlar om titeln Årets frisörföretag, bland de nominerade finns Hair by Angels i Kungsbacka.

Nyheter | 25 September 2020 11:55

Madde Bosna är ägare av Hair by Angels i Kungs-backa Salongen har nominerats till Årets frisörföretag och den 14 november tillkännages vem som vunnit titeln.

FOTO: Privat

Madde Bosma, ägare till Hair by Angels, hur känns det?
– Det är det största man kan vara med om i den här branschen. Det är detta alla frisörföretag drömmer om. 

Vad betyder det här för er?
– Bara att bli nominerad är jättestort. Men nu vill man så klart vinna.

Ni är tre företag som är nominerade. Vad tror du om era två konkurrenter?
– För en av dem är det fjärde gången de är nominerade och det andra företaget vann för fem år sedan och har varit nominerade i tre år. Så det tuff konkurrens men vi är oerhört glada att vi är nominerade. Det är första gången vi skickat in.

När är prisutdelningen?
– I Stockholm den 14 november.

Varför tror du att Hair by Angels tagit sig till finalen?
– Det handlar om framtidsanda. Och så hårt som vi jobbar för att göra det bästa för kunden borde vi bli uppmärksammade. Det här är för top of the top och det är vi väldigt glada över att vara. Och jag hade inte stått här utan mitt team. Vi är 19 stycken och tillsammans har vi åstadkommit det här och det är vi mycket stolta över.

Har ni firat nomineringen?
– Vi som var här när vi fick beskedet firade lite. Men vi kommer alla 19 att åka upp till Stockholm och prisutdelningen. Och där kommer vi att fira oavsett om vi vinner eller inte. Då ska vi bo på hotell och gå ut och äta.

Stort grattis och lycka till!
– Tack så mycket!

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Nobben för Långabron

Bostad Det blir inget ekonomiskt bidrag till en nybyggnad av Långabron i Särö. Det är kommunledningens ståndpunkt. – Vi ...

Döms för att ha kränkt boende

Blåljus En anställd på ett LSS-boende i Kungsbacka döms för att ha en kränkt en av de ...

Forsbergavtal har överklagats

Politik Hans Forsbergs fallskärm har nu överklagats till förvaltningsrätten. En invånare anser att kommunstyrelsen var jävig. ...
Annons