Annons

Finaldag i allsvenskan

Den sista tävlingsdagen i allsvenskan är inledd i ett kraftigt regnigt Gottskär. Malmö SS har gått upp i ledning i den nionde omgången och KSSS som leder totalen har gått ner till en femte plats. SS Kaparen har seglat in på en sjunde plats, Kullaviks KKK på plats 13 och Särö Båtklubb som överraskat i tidigare tävlingar ligger för tillfället näst sist i tävlingen.
Sport | 09 September 2018 11:09

SEGLING. Den sista tävlingsdagen i allsvenskan är inledd i ett blåsigt och regnigt Gottskär. I går tvingades deltagarna till paus i tävlingen på grund av hårda vindbyar. På Facebooksidan rapporterades det om vindar på cirka 14 till 15 m/s i medel och uppåt 19 m/s i byarna. Under sen eftermiddag avtog vinden något och seglingarna kunde fortsätta.

Malmö SS har gått upp i ledning i den nionde omgången och KSSS som leder totalen har gått ner till en femte plats. SS Kaparen har seglat in på en sjunde plats, Kullaviks KKK på plats 13 och Särö Båtklubb som överraskat i tidigare tävlingar ligger för tillfället näst sist i tävlingen.

 

NH-sporten är på plats under dagen och hur det gick kan du läsa i tisdagens tidning.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

En doldis väntas starta

Handboll Lovis Jansson har lämnat för en konkurrent och Emelie Batista går småskadad. Då är omskolade 17-å...

HK Aranäs vann komfortabelt i genrepet

Handboll Efter en i stora delar bländande försäsong var det mindre gnistrande i genrepet. – Det blev ändå ingen ...

En starkare Bengtson tillbaka i tävling

Sport Emil Bengtson, landslagsseglaren från Kullavik, är tillbaka i tävlingsbåten. Hallå där… …landslagsseglaren Emil Bengtson från ...
Annons