Annons

Bråk på hemmafest slutade med polisbesök

Bråk på hemmafest i Kungsbacka och försök till stöld i Onsala. Det hade polisen att agera på under lördagskvällen och natten.

Blåljus | 20 Juni 2021 09:26

Polisen har haft att göra under natten.

FOTO: Norra Halland

Vid 19:30 under lördagskvällen skedde ett försök till stöld på Rydetvägen i Onsala. En förbipasserande såg två personer slå sönder en bakruta på en bil. Personerna blev avbrutna i sin gärning av den förbipasserande och fick inte med sig något stöldgods från platsen.

Strax före klockan 22 igår kväll larmades polisen till en privat tillställning i centrala Kungsbacka där ett mindre tumult uppstått. Den misstänkta gärningsmannen hade på något sätt blivit tillsagd av en annan gäst på tillställningen. Det uppskattade han inte och började dela ut sparkar mot personen som sade till honom. Ytterligare en gäst blandar sig i och försöker stoppa bråket varpå han får ett slag i bakhuvudet. När polisen kom till platsen hade gärningsmannen försvunnit. Polisen har kännedom om vem personen är och han är känd hos polisen sedan tidigare.

I övrigt var det en lugn lördagsnatt i Kungsbacka.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Debatt: Vi lånar Kungsbacka av våra unga

Debatt Vi lånar Kungsbacka av våra unga. Vi är skyldiga dem goda förutsättningar till ett gott liv. ...

Två till sjukhus efter flerbilskrock

Trafik Två personer fick föras till sjukhus med ambulans efter en flerbilskrock i korsningen Höglandavägen/Hällingsjövä...

Utmaning att illustrera barnbok

Nyheter Till vardags arbetar Maria Gerdle som ingenjör. På fritiden driver hon en webshop med egna produkter. Nu har Maria ...
Annons