Vädret idag
Moln ibland
19°C
Prognos augusti 17, 2018
dag
Delvis soligt med åskstorm
20°C
 

Berusad förare döms till fängelse

När den 64-åriga kvinnan var på väg att lämna en bensinmack i Kungsbacka agerade personal tillsammans med en kund och stoppade färden. Nu har kvinnan dömts till fängelse för grovt rattfylleri.

 

Det var en eftermiddag i början av februari som personal på macken noterade att kvinnan var kraftigt berusad när hon var inne i butiken. När kvinnan var på väg att köra från platsen hann en ur personalen hann springa i kapp bilen samtidigt som en kollega larmade polisen. När kvinnan återvände till butiken tog en kund hand om bilnycklarna som satt kvar i bilen.

 

Kort senare var polisen på plats. Senare visade det sig att kvinnan hade 1,64 promille alkohol i blodet. Hon döms nu av Varbergs tingsrätt till en månads fängelse för grovt rattfylleri. Kvinnan har erkänt brott.

 

Nils Jönsson
Reporter nils.jonsson@norrahalland.se 0300-52 13 58

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

TYCK TILL:

Vad ska ske med Alléskolan?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 17 augusti

Kl 12–15 Naturkampen – en naturlig femkamp. Vem är längst? Vem hoppar längst? Ta med familjen eller kompisarna och tävla mot varandra i lag eller enskilt på Naturum Fjärås Bräcka. Mät dig mot fem olika djur i fem olika grenar. 

Lördag 18 augusti

Kl 11–16 Vässingsö-dagen i Onsala. Fest för alla åldrar. Historisk vandring, gårdsloppisar, försäljning av lokala produkter och café.
 
Kl 12–15...
Läs Mer

Sommarkampanj!

 

Så här funkar eNH!