Annons

Arbetet med tennishallen i fas

I måndags lämnade Kungsbacka TK in bygglovshandlingarna för deras nya tennishall på Björkris.

Sport | 28 Juni 2020 21:00

Bygglovshandlingarna för Kungsbacka TK:s tennishall på Björkris har skickats in.

FOTO: Kungsbacka TK

TENNIS. Planen är att hallen ska stå färdig till sommaren 2022. Nu har de skickat in bygglovshandlingarna till kommunen.

– Nu väntar vi på att få dem behandlade och hoppas på en snabb handläggning innan semestertiden, säger klubbchefen Patrik Larsson.

Norra Halland har tidigare berättat om att boende i Björkris framfört kritik om att bygga en tennishall i området. Den diskussionen pågår fortsatt trots inlämnandet av bygglov.

– Det är sådant som får hanteras i processen. Vi har lyssnat på det som har sagts och tagit till oss av det. Och vi tror stenhårt på bygget och vi befinner oss i ett bra läge, säger Larsson.

Läs fler sportnyheter här.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Rattfull smet från olycka

Blåljus 22.37 i höjd med Björkris, stoppade polisen en rattfull bilförare som smitit från en påkörning ...

Tuff budget i osäkra tider

Politik Coronakris, hotande lågkonjunktur och allt högre hyror när det byggs fler skolor, boenden och idrottshallar – Kungsbackas budget ...

Ledningar flyttas på tennistomt

Politik Trots protester jobbar kommunen vidare mot att det ska kunna bli en tennisanläggning mellan Ica maxi och Björkris. ...
Annons