Annons

Allsång tillbaka på Logen

Det har varit en tuff vår och sommar för kulturarrangörer. Men nu kör Hasses Loge försiktigt igång och presenterar en kväll med ett känt namn.
– Vi tänker att det kan bli avkopplande, säger Hasse Börjesson från Frillesås.

Nöje & Kultur | 29 Juli 2020 14:00

Nu på torsdag ordnar Hasse Börjesson en kväll med allsång på logen i Frillesås.

FOTO: Arkivfoto Daniel Blomqvist

Nu på torsdag arrangerar Hasses loge i Frillesås en föreställning där allsången står i centrum. På scen står före detta Streaplers-sångaren Towe Widerberg tillsammans med sin fru Charlotta Widerberg.

– Det har ju funnits en tradition av allsång här under lång tid förr, och vi tänker att det kan bli avkopplande, säger Hasse Börjesson som tillsammans med Monica Robertsson arrangerar kvällen.

– Det var Monica som kom med idén. Samtidigt blir det kanske lite konstigt när det bara får vara max 50 personer, och nu måste vi ju ha förköp. Men vi känner att man kan börja i det lilla. Det kommer nog att ta tid innan allt blir som vanligt igen, tror Hasse Börjesson.

Sångare i Streaplers

Towe Widerberg var sångare i dansbandet Streaplers mellan åren 1984-1990. Han har sedan fortsatt med musiken och gav nyligen ut skivan Livet går vidare. Men kvällen bär på blandad kompott.

– Det blir en ganska tidig tillställning, vi börjar redan klockan 16. Men det blir kul, Towe är väldigt duktig, säger Hasse Börjesson.

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Allsång på torget

Nyheter Sjung med i både visor och schlagerdängor, när Ulf och Åsa Nomark bjuder in till allsång på torget i sommar.

Tankevärlden och naturen möts i fotografier

Nöje & Kultur Imorgon, lördag, är det vernissage i Galleri Hjertstedska villan. Det är fotografen Per Florén som visar ett 50-tal ...

Juli bjöd på mer kyla, blåst och regn än vanligt

Nyheter Än är det sommar i kalendern, och förhoppningsvis kan augusti leverera mer sommarväder än juli gjorde. För ...

Två bilar i olycka i Frillesås

Blåljus Tjugo över ett på fredagseftermiddagen larmades SOS om en trafikolycka på Almedalsvägen i Frillesås. Det rör sig ...
Annons