Annons

Premiär för musikklubb

På lördag öppnas portarna för första gången till musikklubben Royals. De första artisterna att äntra scenen är duon lennix.

Nyheter | 17 Oktober 2020 10:11

Musikklubben Royals är ett resultat av ett samarbete mellan Ung i Kungsbacka och Kungsbacka teater. Initiativtagarna till musikklubben är fyra ungdomskonsulenter som sett ett stort behov hos ungdomar i kommunen att kunna ta del av fler spelningar.

Rickard Andersson är en av initiativtagarna och han berättar att det finns många tankar och mål med Royals.
-Dels vill vi ge unga musiker chansen att stå som förband till professionella artister och dels vill vi visa upp en bredd av musikstilar. Förhoppningsvis väcker vi också ett intresse hos ungdomarna själva att vara delaktiga i att arrangera spelningar och andra evenemang, säger Rickard Andersson, ungdomskonsulent, i ett pressmeddelande.

Victoria Forsberg arbetar som utvecklare på Kungsbacka teater och beskriver projektet med Royals som ett bra sätt för att nå målet om att locka en yngre publik.
-Att samarbeta med ungdomsverksamheten och arrangera evenemang på andra platser än på är ett jättebra sätt för oss att nå en målgrupp som idag inte besöker teatern, säger Victoria Forsberg, utvecklare på Kungsbacka teater.

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Kulturskolan satsar på talanger

Skola En satsning på musiktalanger, musikkurser för unga med funktionsvariationer och öppet kulturhus på Fyren varje torsdag – det är resultatet ...

Medvetet kaotiskt när Alva skapar elektropop

Musik Bakom artistnamnet Teddy Girl står 21-åriga Alva Johansson från Kungsbacka. Den 14 augusti släpps hennes i princip ...

Debatt: Det behövs flera nya föreningslokaler

Debatt Vi läste Ingrid Karlssons insändare om lokaler för föreningar i Kungsbacka. Vi i Synskadades förening ...
Annons