Det är viljan som ska få Kungsbacka DFF att överbevisa tvivlarna. Nu måste de hitta tillbaka till sig själva.FOTBOLL. Tränaren Henrik Korhonen har saknat den sista gnistan i inledningen av allsvenskan. På onsdagskvällen fick han kliva in och påtala att inga efterslängar var okej.


Hanna Boubezari skickade Pernilla Milton i backen med en sen tackling.


– Helvete! skrek anfallaren.


Efter träningen var hon lugnare.


– Så här ska det vara på varje match och träning, säger Pernilla Milton.På lördag väntar Djurgårdens IF. Ett Dif som i fjol var inblandade i bottenstriden men som med landslagsvärvningar i form av Olivia Schough och Hanna Folkesson signalerade att de ska uppåt i tabellen 2019.  Båda lagen har inlett med två förluster och Kungsbacka DFF har inte varit tillräckligt heta i straffområdena i matcherna.


– Det blir en viktig match om vi ska börja klättra. För oss handlar det om minska bollarna i vårt nät. Vi har förlorat med 0–3 i båda, kan vi dra ner de siffrorna kan vi bygga vidare på det.


Noll mål framåt. Varför?


– Vi har saknat det sista jävlar anammat och det är vad det här laget bygger på. Vi vet att vi har det som en styrka, säger Pernilla Milton.


Det är väl en av dina styrkor?


– Absolut, det är nog min främsta.

KDFF har skapat få rejäla chanser, anfallaren menar att det har berott på en kombination av kvalitet i sistapassningen men också att den fullständiga satsningen varit frånvarande. Pernilla Milton menar att nyckeln för att nykomlingen ska rubba namnkunnigare lag är att vara hetare än dem.


– Så som vi tränade i dag måste vi vara i boxen, både vår och deras på lördag.