Annons

Vänsterkantskifte i HK Aranäs

Emil Lennartsson och HK Aranäs går skilda vägar. In kommer 18-årige Tobias Svantesson från Tyresö.
Handboll | 07 Mars 2019 10:29

Foto: HK Aranäs

 

Emil Lennartsson och HK Aranäs går skilda vägar. In kommer 18-årige Tobias Svantesson från Tyresö.

 

HANDBOLL. Emil Lennartsson skrev inför 2018 på ett 1+1-årskontrakt. I samråd väljer nu kantspelaren och HK Aranäs att inte fortsätta tillsammans.

– Han och Niko (Djordjevic) är jämna, så det har varit svårt att ha en första vänstersexa. Emil är lite för bra för att sitta på bänken, så vi tyckte det var bäst så här. Det var Toni (Johansson) som hade sista ordet, säger klubbchefen Rickard Eriksson.

 

Vänsterkantuppställningen är komplett i och med värvningen av Tobias Svantesson, 18 år. Den unge kantspelaren kommer från Toni Johanssons gamla klubb Tyresö och ska nu studera i Göteborg.

– Att Toni är tränare gjorde att de blev ännu lättare för mig att välja Aranäs då jag känner Toni sen hans tid i Tyresö och tycker han är en bra tränare, säger han till föreningens hemsida.

 

Aranästränaren lyfter fram snabbheten och försvarsspelet som Svantessons spetskvalitéer.

­– Han kommer även passa perfekt in i laget då han är väldigt träningsvillig och alltid gör jobbet som krävs, säger han till Aranäs hemsida.

Tobias Svantesson kommer även att ha konkurrens från Andreas Jonasson som blivit uppflyttad från de egna leden.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Tjejtrio gjorde fräck stöldräd i Kungsbacka

Nyheter De tre tjejernas stöldräd på Hede Fashion Outlet slutade inte riktigt som de hoppats. Plötsligt ertappades de ...

”Vi ser en oroande utveckling”

Blåljus Narkotikaklassade läkemedel ökar i polisens beslag. Missbruket går ner i åldrarna och Kungsbacka är en lukrativ kommun fö...

Föräldrar oroliga över droger

Blåljus Många föräldrar oroar sig för att deras barn använder droger och tycker det är svå...
Annons