Annons

Välspelad fotboll i stökig vinnarmatch

Det var många minuter som gick medan skånespelarna argumenterade med domarna. Under tiden visade Åsa IF upp fin fotboll och kunde plocka hem tre välförtjänta poäng.
Fotboll | 08 Juni 2019 18:25

Arkivfoto: Åsa IF räckte inte till mot serieledarna.

FOTO: Caroline Holmgren

Tre poäng för Åsa i stökig match mot Råå IF. Foto: Caroline Holmgren

 

Det var många minuter som gick medan skånespelarna argumenterade med domarna. Under tiden visade Åsa IF upp fin fotboll och kunde plocka hem tre välförtjänta poäng.

 

 

FOTBOLL: DIVISION 3 SVG

Åsa IF – Råå IF 3–1

 

39 minuter var spelade. Då uppstod tumult i Råå IF:s försvar och domaren blåste. Straff för Åsa IF och chans att ta ledningen i matchen. Albin Nilsson ställde upp vid strafflinjen och sköt. Bollen dunkade stenhårt in i vänstra stolpen samtidigt som målvakten gick åt höger. Sedan studsade bollen in. 1–0 lagom till halvtid.

 

I den 87:e minuten utökades Åsas ledning till 3–0. Då genom en vacker uppvisning som visade precis hur samspelta laget är. Albin Nilsson kom löpande med bollen och skickade genom det vita fältet av spelare till Viktor Bohlin på högerkanten. Han hittade i sin tur Martin Larsson som skickade bollen vidare till Wilhelm Winald i boxen.

– Vi har spelat ihop länge så det sitter ju. Det är otroligt gott att vinna. Vi kämpar och är hetare än dem, säger Joakim Larsson.

 

Läs mer om matchen i tisdagens tidning.

 

Matchfakta:

Åsa IF – Råå IF 3–1 (1–0)

1–0 (41) Albin Nilsson, 2–0 (60) Markus Andersson, 3–0 (87) Wilhelm Winald, 3–1 (94)

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

”Äntligen kan vi se fotboll igen”

Fotboll Åsa IF först ut efter beskedet om publik. I kväll kunde man öppna entrén till fotbollsmatcher igen. – ...

Publiken välkomnas tillbaka i Halland

Fotboll De som törstat efter att se fotbollsmatcher i Halland kommer nu att släppas in på idrottsplatserna. Detta efter ...

IFK Fjärås vände på steken – igen

Fotboll IFK Fjärås var inte påkopplade från start borta mot Utbynäs. Trots ett tidigt underläge ...
Annons