Annons

Tränaren: "Såhär bra har vi aldrig varit"

Särökometerna var inne på att det skulle bli en jämn match. Men väl på plan föll bitarna på plats och hemmalaget krossade toppkonkurrenten – de är nu nya serieledare.
Handboll | 19 November 2018 13:44

Arkivfoto: Caroline Holmgren

 

Särökometerna var inne på att det skulle bli en jämn match. Men väl på plan föll bitarna på plats och hemmalaget krossade toppkonkurrenten – de är nu nya serieledare.

 

 

HANDBOLL: DIVISION 3

Särökometernas HK – Sävedalens HK 38–14

 

– Såhär bra har vi aldrig varit, säger Särökometerna HK:s tränare Mikael Rudvall.

Mot topplaget Sävedalens HK lossnade det rejält. Redan efter nio minuter hade Särökometerna tagit ledningen med fyra mål. Motståndarna petade in några bollar bakom hemmamålvakten men efter 20 minuter hade gapet vuxit rejält. I halvtid hade Särökometerna tagit ledningen med 18–6 och efter det kunde tränaren bara stå och njuta vid planen.

– Det är sällan det händer. Oftast är det kniven mot strupen, säger han och fortsätter:

– Vi brukar ha svackor men i dag hade vi inga, allt gick med oss från början.

Hemmalaget fortsatte att leverera mål efter mål i andra halvlek och tabelltrean hade inte en chans när maskineriet dragit igång. Det blev en jordskredsseger för hemmalaget – något de inte alls hade väntat sig.

– Det vi jobbar för börjar falla på plats på plan. Nu vet vi att vi kan, säger han.

Särökometerna kliver i och med vinsten upp i topp.

 

Matchfakta

Särökometernas HK – Sävedalens HK 38 – 14 (18–6)

Målskyttar, Särökometernas HK: Joakim Pettersson 6, Henrik Stockhaus 6, Emil Adner 5, David Kretz 4, Oskar Lind 4, Gustav Rudvall 4, Oskar Håkansson 3, Ulf Edelborg 2, John Nilsson 2, Simon Fadum, Tony Javette

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

"Tillsammans kan vi bli en stark förening"

Fotboll Diskussioner kring en sammanslagning har pågått under de senaste decennierna. Snart kan Särö IK och Kullavik IF ...

Den ofrivilliga ledaren prisades

Sport Årets ledarstipendium har utdelats. Ella Nyby från Aktiv Judo har tilldelats priset. – Det var lite av en chock, sä...

Succémålvakten lämnar Frillesås

Bandy Jakob Hugoh slog ingen rejält under sin debutsäsong i Frillesås och elitserien. Efter två år i hö...
Annons