Annons

Tölö slog till i Barcelona

Tölö IF:s F04 ville slå på stort och åkte till Barcelona. Det slutade med att de klev högst upp på pallen i den internationella cupen.
Fotboll | 12 Juni 2019 18:04

Foto: Privat

 

Tölö IF:s F04 ville slå på stort och åkte till Barcelona. Det slutade med att de klev högst upp på pallen i den internationella cupen.

 

FOTBOLL. Tränaren för Tölö IF:s F04, Niklas Jönsson, berättar att de ville göra något större tillsammans. De är det äldsta laget under A/J-truppen, så det kan vara sista året för dem som lag.

– Alla 23 tjejer och alla ledare var med. Det var lyckat att alla kunde tajma det, säger han.

 

Destinationen blev Barcelona och cupen Barcelona girls cup. Fem nationer fanns representerade i deras åldersklass, men det var Tölö IF som stod som vinnare efter en dramatisk straffläggning. Alla andra klasser vanns av spanska lag.

– Det var nog inställningen som gjorde det, säger tränaren och fortsätter:

– Alla tjejer fick spela alla matcher. Mina förväntningar inför var inte så höga förutom att vi skulle ha kul. Att alla tjejer var med gör att det var jättestort att vinna.  

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

"Jag käkade tre lådor pasta och drack tre öl"

Sport Stefan Fastesson från Kullavik vann den första upplagan av Halland Beach Ultra. Ett lopp som gick från ...

”Äntligen kan vi se fotboll igen”

Fotboll Åsa IF först ut efter beskedet om publik. I kväll kunde man öppna entrén till fotbollsmatcher igen. – ...

Publiken välkomnas tillbaka i Halland

Fotboll De som törstat efter att se fotbollsmatcher i Halland kommer nu att släppas in på idrottsplatserna. Detta efter ...
Annons