Annons

Tjolöholm Classic Motor ställs in

Ännu ett stort evenemang får ge sig för coronan. Tjolöholm Classic Motor ställs in.

Jobb & Pengar | 01 Maj 2020 09:00

Sorg för motorentusiaster - Tjolöholm Classic ställs in.

FOTO: Norra Halland

Den pågående coronapandemin gör att Tjolöholm Classic Motor 2020 inte kan genomföras. Det skriver arrangörerna i ett pressmeddelande.

Utställningen skulle ha varit i maj, men sköts fram. Nu blir den inte alls av. Efter att ha rådgjort med Folkhälsomyndigheten har TCM beslutat att ställa in, för första gången sedan starten 1993.

Arrangören skriver:

“Vi beklagar detta då vi vet att Tjolöholm Classic Motor är ett uppskattat och viktigt evenemang för klubbar och entusiaster. Alla de över 1000 fordon som redan är anmälda kommer att få information över mail samt via våra sociala plattformar.
Vi börjar istället att arbeta inför 2021 och då komma tillbaka i STOR stil med ännu fler spektakulära fordon och härlig gemenskap. 2021 års datum är satt till den 23 Maj”.

Kristian Alm

Kristian Alm Reporter

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Färre lokala konkurser – trots pandemin

Jobb & Pengar Antalet konkurser ökade i juli. Men Kungsbackas företag har hittills stått stadigt i coronakrisen. Enligt sajten Kreditrapporten minskade ...

Stekhett veckoslut på intåg

Nyheter Kontrollera att kylklamparna ligger på plats och sök skugga om du inte njuter av höga temperaturer och stekande ...

Ilsken älgko i motionsspåret

Nyheter En älgko med två kalvar rör sig på motionsspåret i Vallda Palta. Hon är aggressiv och vill ha ...
Annons