HANDBOLL 2021-06-18 KL. 17:00

Slitvargen får hedersuppdrag

Tobias Johnsson slutade. En ny lagkapten behövde utses – valet föll på Philip Jonsson som inte tvekade.

Slitvargen får hedersuppdrag
Philip Jonsson är ny lagkapten.



Tränaren Jerry Hallbäck har utsett ersättaren till Tobias Johnsson som la av efter säsongen. Att välja ny lagkapten i HK Aranäs var ett enkelt val menade tränaren och pekade på Philip Jonsson.

– Jag känner mig tillräckligt trygg för att tacka ja, det var inte så mycket att tänka på, säger han.

Blir det någon skillnad för dig?
– Jag behöver singla slant på matcherna. Rent rollmässigt på träning, på match och på taktikgenomgångar blir det inte så mycket förändring. Jag har varit rätt aktiv och pådrivande, säger Jonsson.

Ny assisterande lagkapten blir Aranäsfostrade Oscar Gentzel.

 

HK Aranäs herrar har spikat sitt försäsongsschema – det blir sju matcher innan serien drar igång. Första träningsmatchen blir mot Önnereds HK på hemmaplan den 3 augusti. Seriepremiären är den 14 september borta mot Alingsås HK.

 

Läs fler sportnyheter här.

TV-klipp och nyheter

Över 30 år med hästarna vid Tjolöholms slott
2025-11-20 KL. 21:00
Premium

Över 30 år med hästarna vid Tjolöholms slott

Ingemar och Elsa Vendelstrand kör häst och vagn på Tjolöholms julmarknad

Här är årets medarbetare i Kungsbacka
2025-11-20 KL. 20:00
Premium

Här är årets medarbetare i Kungsbacka

Onsalasonen om målet och landslagsdebuten:
FOTBOLL 2025-11-20 KL. 13:51
Premium

Onsalasonen om målet och landslagsdebuten: "Fick mersmak"

Sverige fick en drömlottning i playoff

Sportchefens svar om nyckeltrion
FOTBOLL 2025-11-19 KL. 19:24
Premium

Sportchefens svar om nyckeltrion

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Allt fler väljer bort alkoholen. Men sommeliern Attia Franzén tyckte att något saknades bland de alkoholfria alternativen. Nu lanserar han Parispojken där drycker skapas för att passa till specifika maträtter och tilltugg. – Jag tror att många dricker mindre, men finare, säger Attia Franzén.