Max Santos gjorde fem mål i matchen.

FOTO:

Med sex raka segrar i bagaget är laget bara en poäng från kvalplats.
– Vi har visat att vi verkligen kan spela bra, säger
Nikola Djordjevic.

Handboll: Allsvenskan
HK Aranäs ­– RP Linköping  28 –23

Spelaren Nikola Djordjevic ser tillbaka på handbollsåret med nöjdhet.
– Man måste säga att det har varit över förväntningar i år. Särskilt med tanke på tappen vi hade inför året, säger han.

Det var ingen skräll att Aranäs kammade hem vinsten på hemmaplan mot Linköping. Men motståndarlaget gjorde det tufft för dem och följde tätt efter i poängen genom matchen. Aranäs drog aldrig riktigt iväg, men det behövdes visserligen inte heller.

Trodde du att ni skulle nå så här långt i början av säsongen?
– Ja, under förra säsongen spelade vi ju väldigt bra, så trots att vi hade några matcher som vi förlorade i början av den här säsongen som gjorde att vi tappade lite så vi har helt enkelt vänt på det och gett oss själva chansen att nå den här platsen, säger Nikola Djordjevic.

Förra veckan vann laget toppmötet mot Hallby. De ligger trea i serien. Hemligheten bakom segerreceptet är hårt arbete och tydliga målsättningar.
–Vi har jobbat med vår ram som vi kommit överens om förra säsongen och den har vi försökt tro på under hela året. Den har blivit en större och större trygghet så länge säsongen har gått – och nu står vi ju här med sjätte raka. När det stämmer så stämmer det.

Läs mer i tisdagens tidning. 

Matchfakta
HK Aranäs – RP Linköping 28 – 23  (14 – 11)
Målskyttar, HK Aranäs: Tobias Johnsson 7, Max Santos 5, Martin Mårtensson 5, Emil Lennartsson 4, Victor Santos 3, Rasmus Thorbjörnsson 2, Johan Wallin 1, Nikola Djordjevic 1.