Efter olyckan på E6:an igår var räddningstjänst som arbetade på olycksplatsen nära att bli påkörda av en bilist. En från räddningstjänsten var tvungen att hoppa åt sidan när bilisten körde mot honom.  

 

Efter trafikolyckan på E6:an igår eftermiddag där tre bilar var inblandade kom polis och räddningstjänst till platsen. I samband med att de arbetade med olyckan satte de ut ett varningstält, som används för att varna trafikanter för olyckan och tala om att man som förare bör sakta ner farten, på E6:an. Då körde plötsligt en förare till en personbil över varningstältet och var nära att köra på både räddningspersonal och polis. 

– Han kör nästan på en brandman. Brandmannen är tvungen att hoppa åt sidan, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Personen fick inga skador i samband med händelsen. 

 

Polisen kunde stoppa personbilen och konstaterade att föraren, en man i 35-årsåldern, tycktes vara påverkad, saknade körkort och dessutom är efterlyst. Det är oklart vad han är efterlyst för men han skulle infinna sig i häktet i Halmstad. Mannen togs med till polisstationen för provtagning och lämnades sedan till häktet i Göteborg. 

Han är nu misstänkt för grovt drograttfylleri, grov olovlig körning samt narkotikabrott genom eget bruk. 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.