Annons

Provtränar för superettanlag

Det snurrar bland spelarna i de lokala fotbollslagen. De senaste veckorna har Joackim Åberg från Onsala BK synts på träningarna för ett superettanlag och senast i går spelade han en träningsmatch i laget mot sin gamla klubb BK Häcken.
Fotboll | 28 November 2018 17:56

Joackim Åberg i Onsala Bk

FOTO:

De senaste veckorna har Joackim Åberg från Onsala BK synts på träningarna för ett superettanlag och senast i går spelade han en träningsmatch i laget mot sin gamla klubb BK Häcken.

 

FOTBOLL. Joackim Åberg klev in mitt i säsongen 2017 i sin moderklubb från BK Häckens juniorer och i år var han med och bidrog till att Onsala BK klev upp i division två.

De senaste veckorna har han dock provtränat för Degerfors IF i superettan och spelat två träningsmatcher med laget, mot Karlstad och senast mot BK Häcken.

– Ja det stämmer, tränaren hörde av sig till mig. Men ingenting är bestämt utan vi snackar, säger han.

 

Degerfors tränare Stefan Jacobsson har på klubbens hemsida skrivit att han varit jättenöjd med Joakim Åbergs prestation i laget både under träning och match och att spelaren är intressant för laget.

“Sedan är det ett pussel som ska läggas”, skriver tränaren.

– Ja han har sagt att han är väldigt nöjd med mig. Men i så fall är det en flytt som gäller, så vi får se var det landar, säger Joakim Åberg.

Men det är aktuellt om du får ett erbjudande?

– Ja det är det.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

"Tillsammans kan vi bli en stark förening"

Fotboll Diskussioner kring en sammanslagning har pågått under de senaste decennierna. Snart kan Särö IK och Kullavik IF ...

FHM ger grönt ljus till fotbollen

Fotboll En lång väntan är över. Folkhälsomyndigheten gav fotbollen ett klartecken att starta som planerat om drygt två ...

Rolfö: "Att få fullfölja det gör mig jätteglad"

Fotboll 89 dagar kommer ha passerat sedan den senaste matchen. På fredag kliver Fridolina Rolfö och hennes Wolfsburg återigen ut på plan ...
Annons