NYHETER 2023-01-23 KL. 09:47

Tre fortkörare och två rattfyllerister på E6

Av Julia Sandstén Vikberg


Polisen gjorde trafikkontroller på E6:an i Kungsbacka under söndagskvällen och natten. Resultatet blev att polisen tog fast tre fortkörare och två rattfyllerister varav en av dem också misstänks för penningtvättsbrott.

Tre fortkörare och två rattfyllerister på E6

TV-klipp och nyheter

Tre bilförare överskred hastighetsbegränsningen så mycket på E6:an på söndagskvällen att de blev av med sitt körkort på plats.
– Två stoppades på en sträcka där hastigheten är 100 kilometer i timmen och har då kört över 30 kilometer i timmen för fort. En har stoppats på en sträcka där det är 80 kilometer i timmen och har då kört över 30 kilometer i timmen för fort, säger Camilla Krueger, stationsbefäl på Kungsbackapolisen.
Förutom tre fortkörare stoppade polisen även två bilförare på E6:an under söndagskvällen/natten som misstänks för andra brott. En av dem stoppade polisen vid 19-tiden. Det var en man i 20-årsåldern som polisen misstänker var drogpåverkad när han körde. Han misstänks nu för rattfylleri och ringa narkotikabrott. Senare under natten stoppade polisen ytterligare en bilförare, som också var en man i 20-årsåldern. Han misstänks nu för rattfylleri, ringa narkotikabrott, innehav av narkotika och penningtvättsbrott.TV-klipp och nyheter

En bandymånad som kan avgöra allt
BANDY 2023-11-30 KL. 18:00
Premium

En bandymånad som kan avgöra allt

Nästan alla busslinjer inställda
TRAFIK 2023-11-29 KL. 19:57
Premium

Nästan alla busslinjer inställda

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Man våldsam och hotfull på krog

Man våldsam och hotfull på krog

Det ska ha uppstått ett bråk på en krog i centrala Kungsbacka på lördagskvällen. En man omhändertogs av polisen misstänkt för våld och hot mot tjänsteman.