NYHETER 2023-06-01 KL. 11:44

Så blir vädret under studentdagarna

Av Ronny Karlsson

Utöver de vanliga utmaningarna har årets studenter även fått hantera en hel pandemi. Men när det nu ska firas ordentligt på studentdagarna i nästa vecka ser i alla fall vädret ut att bli bästa tänkbara.

Så blir vädret under studentdagarna
Det ser ut att bli soliga studentdagar i slutet av nästa vecka. Arkivbild: Norra Halland

TV-klipp och nyheter

För många blir studenten ett viktigt mål som kan bockas av under nästa vecka. De ska springa ut från skolorna, och de många släktingar och vänner som ska titta på, verkar det bli riktigt härligt väder.

Under hela den här veckan har vädret varit somrigt, och SMHI:s prognos visar att det ska fortsätta så i en dryg vecka till.

På fredag och under kommande helg kan det visserligen bli en del moln, men solen kommer att skina under stora delar av dagarna.Under nästa vecka stiger sedan värmen och onsdagen ska enligt prognosen bli varmast med 22 grader på dagen. Perfekt väder alltså för de många fester som planeras.

Under studentdagarna, torsdag och fredag i nästa vecka, fortsätter det soliga vädret även om det också kan bli en del lätt molnighet. Temperaturerna kommer att ligga strax under 20 grader, och så ser det även ut att bli under den helg som följer studentdagarna.

Samtidigt är det inte alla som ser positivt på de många soliga och torra dagarna. Under torsdagen införs ett eldningsförbud i hela Halland, och kommunen har flaggat för att det kan bli aktuellt med bevattningsförbud om några veckor i Kungsbacka. Det finns säkert en och annan lantbrukare som också gärna ser lite regnmoln på himlen inom kort.

Läs också:
Här är tiderna för firandet vid de olika skolorna.
TV-klipp och nyheter

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende
VÅRD 2023-10-04 KL. 08:10
Premium

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende

Frågan är om detaljplanen tillåter ägarnas nya idé

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2023-10-04 KL. 12:45
Utdragen strid om återvinning i Särö
Premium | VÅRD 2023-10-04 KL. 11:00
Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Det började med ett egenbyggt växthus på 800 kvadratmeter. Nu handlar det om betydligt större ytor för Arvidssons i Fjärås där krukväxter drivs upp året runt. – Nej, jag har inte tröttnat på blommor, det är alltid lockande att plocka hem några. Azalea är en favorit, säger grundaren Arne Arvidsson.