NYHETER 2024-09-08 KL. 12:00

Ros och ris i veckan

Av Christina Wagner

Det har blivit en hel del ros och ris i tidningen. Här hittar du alla som har publicerats i tidningen den senaste veckan.

Ros och ris i veckan

TV-klipp och nyheter


VECKANS ROSOR

Dagens ros till vårdcentralen i Onsala. Ringde akut, pratade med Angela, fick en tid direkt. Stort tack till Anna samt Cecilia för mycket fint bemötande.

Madelaine

Många rosor till Darios frisörsalong. Jag blir alltid nöjd hos er och en extra röd ros till tjejen som blekte mitt hår och förvandlade mig från en sliten mamma till mitt vackraste jag. Är jättenöjd. Tack.

Joanna

De största och vackraste rosorna till Rädda barnen i Kungsbacka som gett bidrag till de barn som annars inte kunnat vara med på aktiviteter under sommarlovet.

Pia

Många tack och många vackra blommor till er på öron-, näs- och halsmottagningen som på ert professionella och så skonsamma sätt som möjligt opererade mig den 22 augusti. Ni är ett föredöme för svensk sjukvård.

Vänligen Nils

Vi skulle vilja ge dagens ros till våra sommarvikarier som har varit hos oss på Blåvingevägens vård- och omsorgsboende i Vallda. Ett stort tack till både sommarvikarierna och feriearbetarna som har gjort ett sådant fint jobb hos oss, vi uppskattar verkligen er insats i sommar. Välkomna tillbaka!

Hälsar vi alla från Blåvingen

Den vackraste rosen vill vi ge till Daniel på Folkuniversitetet i Kungsbacka. Tack för all kunskap och språkutveckling som vi har fått! Du är vår förebild.

Från dina utländska klasskamrater

Stort tack till de herrar som på torsdag 29/9 hittade mitt kontokort och lämnade in på Frillesås lantmanna. Vilken lycka.

P-A

Rosor i mängder till all personal på diabetesmottagningen på Kungsbacka sjukhus. Ni är alltid hjälpsamma och visar stor empati när jag är där för kontroll. Jag har varit patient där under en lång tid och är så tacksam för det. Ni är bäst.

Gerd

En stor bukett med de vackraste rosor vill vi ge till Palliativa avdelningen, Kungsbacka sjukhus för all den goda omsorg ni visade vår mamma och för ert fantastiska stöd till oss alla.

Sylvias döttrar med familjer

VECKANS RIS

Dagens ris till boende vid Iseråsskolan som överklagar nya bygget. Man nämner bland annat att Bullerby-känslan försvinner. Ni borde kanske gå ner på skolan och fråga barnen om dom vet vad Bullerbyn är? 2024 vet nästan inga barn vad det är, så frågan är om ni överklagar för barnens bästa eller er egen nostalgi?

Pedagog

Dagens ris till Kungs-mässans ledning som bestämt att sluta sälja presentkort i förbutiken. Nu måste man köpa detta digitalt och då tillkommer dessutom en administrationsavgift på 25 kronor. Hur skall dom som till exempel inte har smartphones kunna ge bort ett presentkort på Kungsmässan?

Missnöjd kund

En riktigt stor risbuske till Kungsbacka kommun som inte omedelbart börjar åtgärda markskillnaderna på perrongen vid resecentrum. Har redan ramlat där en gång och i dag var det nära igen. Tack och lov räddade en kvinna mig genom att ta tag i mig. Markbulorna är inte bara vid takstolparna på området utan börjar redan vid hörnet på stationsbyggnaden. Kommer numera att förflytta mig i bussgatan där det är jämnast underlag.

Birgitta



Hoppas på framgång – Håkans ostar tävlar i SM
NYHETER 2024-09-16 KL. 20:45
Premium

Hoppas på framgång – Håkans ostar tävlar i SM

"Hade varit roligt med ett erkännande"

TV-klipp och nyheter

Sporthelgen i korthet
FOTBOLL 2024-09-16 KL. 08:41
Premium

Sporthelgen i korthet

✔ En missad chans ✔ Tappade mot serieledarna ✔ Plump mot jumbon

Då lämnas olyckan i Vallda över till åklagare
NYHETER 2024-09-16 KL. 07:40
Premium

Då lämnas olyckan i Vallda över till åklagare

"Ingen utredning som går att skynda på"

Här vilar en gammal Tölöbo sedan 4 000 år
NYHETER 2024-09-15 KL. 17:45
Premium

Här vilar en gammal Tölöbo sedan 4 000 år

Grannen Birgitta Tingdal uppmärksammade det historiska fyndet

Svettig jakt på märkliga forntida stenar
NYHETER 2024-09-15 KL. 17:00
Premium

Svettig jakt på märkliga forntida stenar

Entusiastisk duo och arkeolog letar fornminnen i Alslövsbergen

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | SPORT 2024-09-16 KL. 15:00
15-åringen försvarade SM-guldet

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Historiska smedjan vid E6 har byggts upp på nytt

Historiska smedjan vid E6 har byggts upp på nytt

Många har säkert undrat vad det är för ett litet hus som nyligen återställts vid Lindomemotet längs E6:an. Under våren tog den gamla smedjan form igen och påminner nu om gården som länge låg där.