NYHETER 2023-03-03 KL. 06:50

Olyckor på E6 – förare misstänkt för drograttfylla

Av Ronny Karlsson

Det är långa köer och ett körfält avstängt på E6 under fredagsmorgonen. Anledningen är två olika trafikolyckor som inträffat under morgonen

Olyckor på E6 – förare misstänkt för drograttfylla
En olycka på E6 skapar långa köer. Foto: Läsarbild.

TV-klipp och nyheter

Den första olyckan inträffade tidigt på morgonen och det handlar om E6 i södergående riktning som är avstängd i höjd med Hanhals. Det är långa köer vid platsen och Räddningstjänsten har flera enheter på plats för att ta hand om olyckan.

Det finns än så länge inga uppgifter om eventuella personskador. Enligt polisens hemsida ska tre personer ha färdats i bilen. Föraren, en ung man i 18-årsåldern, är nu misstänkt för drograttfylleri samt vårdslöshet i trafik.

Dessutom skedde ännu en olycka på nästan samma plats lite senare, och det skapade förstås också trafikproblem. Räddningstjänsten ska nu ha lämnat den ena olyckan, men är kvar på den andra. Inte heller vid den andra olyckan finns uppgifter om några skadade personer.

Vid 7.40 på morgonen var fortfarande ett körfält avstängt.
– Vi är på väg att lämna platsen, men det går väldigt långsamt i trafiken. Dessutom är det bärgare på väg, säger bettina Svensson på Räddningstjänstens ledningscentral.

De långa köerna gör också att morgonpendlare försöka hitta andra vägar för att ta sig söderut. Det är mycket halt på vägarna och dessutom en tät dimma på vissa platser, så det är klokt att ta det extra försiktigt i trafiken den här morgonen. Enligt sajten trafiken.nu ska vägen vara avstängd fram till klockan 09.00.TV-klipp och nyheter

Tore fortsatt fast i hemmet – kan tvingas flytta
NYHETER 2023-09-22 KL. 11:55
Premium

Tore fortsatt fast i hemmet – kan tvingas flytta

88-åringen nekas bostadsanpassning

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2023-09-23 KL. 15:02
Sagaloppet stöttar Barncancerfonden
Premium | KULTUR & NÖJE 2023-09-23 KL. 12:00
Ny fotoutställning om livet
Premium | HANDBOLL 2023-09-22 KL. 21:59
En högkaratig målvaktsmatch
Premium | NYHETER 2023-09-22 KL. 19:46
Eksta får årets planetskötarpris

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Här är årets vinnare av arkitekturpriset

Här är årets vinnare av arkitekturpriset

Tusen invånares röster har avgjort vilka byggnader som får årets arkitekturpris från Bygg- och miljöförvaltningen. Vinnarna korades på Tullens innergård under strålande sol och högtidliga former under lördagen.