NYHETER 2021-11-30 KL. 09:00

Dags för Karin att lämna Kungsbacka

Av Elisabeth Däljemar

I fem år har hon varit en av stöttepelarna i Kungsbackas kommunala förvaltningsorganisation. Som integrationschef och förvaltningschef för Individ & Familjeomsorg har Karin Martinsson haft ett par av den kommunala organisationens tuffaste uppdrag. Nu lämnar hon, för en ännu större utmaning.

Dags för Karin att lämna Kungsbacka
Efter fem utmanande år i Kungsbacka går Karin Martinsson vidare till en ny, ännu större, utmaning. Foto: Kungsbacka kommun

Karin Martinsson började arbeta i Kungsbackas kommunhus 2016. Då var hon integrationschef med uppdrag att bland annat hjälpa flykting och nyanlända att hitta hem i vår kommun. Två år senare gick hon vidare, till jobbet som förvaltningschef för Individ & Familjeomsorg.
Martinssons poster har varit några av den kommunala organisationens mest utsatta. Hennes fem år i Kungsbacka har bjudit på en hel del utmaningar.
Men det har inte avskräckt. När hon nu går vidare blir det med en ännu större utmaning i sikte – jobbet som kommundirektör i Tanum.
- Mina år i Kungsbacka har varit väldigt lärorika, roliga och utmanande med fantastiska medarbetare och kollegor. Jag tar med mig många värdefulla erfarenheter in i mitt nya uppdrag, säger Karin Martinsson i ett pressmeddelande.
Snart inleds arbetet med att rekrytera en ny chef för Individ & Familjeomsorg. Att Martinssons insatser kommer att vara saknade verkar tydligt.
- Jag vill tacka Karin för hennes målinriktade insatser här i Kungsbacka kommun. Karin är en mycket uppskattad förvaltningschef och kollega. Med stort fokus och tydlig målbild har hon gjort viktiga avtryck i kommunledningens arbete. Jag önskar henne lycka till i det nya uppdraget, säger Malin Aronsson, kommundirektör i Kungsbacka kommun.
Elisabeth Däljemar
0300 – 101 75
elisabeth.daljemar@norrahalland.seSENASTE TV-NYHETERNA

Skolans kyrkosamarbete ifrågasätts
NYHETER 2022-01-20 KL. 13:27

Skolans kyrkosamarbete ifrågasätts

Läraren kritisk mot upplägget

Skolan försvarar samarbetet med kyrkan
NYHETER 2022-01-20 KL. 13:24

Skolan försvarar samarbetet med kyrkan

Buss körde av vägen
NYHETER 2022-01-20 KL. 07:50

Buss körde av vägen

Målvakterna glänste i återstarten
HANDBOLL 2022-01-19 KL. 21:21

Målvakterna glänste i återstarten

Aranäs segrade i årets första match

Thorbjörnson etta på riksdagslista
POLITIK 2022-01-19 KL. 18:00

Thorbjörnson etta på riksdagslista

Vården viktig valfråga för V

Dubbelt Kungsbacka i OS-trupperna
ISHOCKEY 2022-01-19 KL. 16:00

Dubbelt Kungsbacka i OS-trupperna

Ryfors om AHL:
ISHOCKEY 2022-01-19 KL. 12:00

Ryfors om AHL: "Det kallas djungeln av en anledning"

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

En doft av thai i vinterrusket

En doft av thai i vinterrusket

Det är snöglopp och ruggigt och så långt ifrån den thailändska värmen man kan komma. Men mitt ute bland åkrarna i Myra finns en liten ljuspunkt – Wans thailändska gatukök som lockar långväga kunder.

-