NYHETER 2024-06-11 KL. 07:00

Affären invigs på nytt

Av Anton Lorentzson

Nya kylar och frysar som halverar energiförbrukningen, en ny mejeriavdelning och ny inredning i butiken. Det är några av uppdateringarna på Hemköp vid Kungsbacka torg. Invigningen av den "nya" affären sker på torsdag den 13 juni.

Affären invigs på nytt
Johannes Ekström är handlare på Hemköp Kungsbacka Torget. Foto: Pressbild

TV-klipp och nyheter

Moderniseringsprocessen av Hemköp-affären har pågått ett tag och handlare Johannes Ekström ser fram emot den "nya" affären.

– Det känns jättebra och det är bra att det sker nu. Det byggs väldigt mycket lägenheter i centrala Kungsbacka som kommer stå klara för inflytt till hösten. Då kommer vi ha en ny och fräsch butik som möter alla nya och befintliga kunder, säger han i ett pressmeddelande.

Ombyggnationen omfattar hela butiken. Mejeriavdelningen, brödavdelningen och inredningen i frukt och grönt-avdelningen är alla nya. Dessutom har man installerar nya kylar och frysar som kommer halvera energiförbrukningen.

– Butiken kommer kännas mycket mer modern och den kommer kännas såväl fräschare som ljusare. Vi har även ökat sortimentbredden rejält i de flesta varugrupperna, säger Johannes Ekström.

Det kommer ske ytterligare en förändring i butiken. I augusti kommer man nämligen öppna en varmmatsbuffé, samt utöka sortimentet av färdiga portioner.

– Vi ligger mitt i centrum och har skolor, vuxenutbildning och massor av arbetsplatser runt om oss. Det känns riktigt kul att vi kommer kunna erbjuda en varmmatsbuffé till alla som bor och verkar i stan, säger Johannes Ekström.

Invigningen av den "nya" affären sker den 13 juni och det kommer firas med olika aktiviteter, fika och bra priser i affären.

Foto: Pressbild

Foto: PressbildTV-klipp och nyheter

Här bjuder Janne och Stefan upp till dans från flaket
NYHETER 2024-06-21 KL. 18:08
Premium

Här bjuder Janne och Stefan upp till dans från flaket

1 000 personer kom till midsommarfesten

Succén: Erik Persson vinner EM-guld
SPORT 2024-06-20 KL. 20:14
Premium

Succén: Erik Persson vinner EM-guld

De fixar midsommarkransen
NYHETER 2024-06-20 KL. 12:45
Premium

De fixar midsommarkransen

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | FOTBOLL 2024-06-20 KL. 22:14
Tappade ännu en ledning till förlust
Premium | FOTBOLL 2024-06-20 KL. 22:07
Reste sig efter mardrömsstarten

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Jessica Zandén har fångat familjerna på Särö

Jessica Zandén har fångat familjerna på Särö

Jessica Zandén är känd från en mängd tv-serier, filmer och föreställningar. Sedan några år tillbaka har hon gått in i ett författarskap om sitt älskade Särö och familjerna hon växte upp med. Hon har tagit reda på historiska fakta för att binda samman platsen och människorna över generationer.