Annons

Nya klubbar med i jakten på Jeremejeff

Alexander Jeremejeff är ryktenas man. Först var både IFK Göteborg och BK Häcken intresserade av anfallaren. Nu kommer rapporter och intresse från Danmark och AIK.

Fotboll | 28 Juli 2020 18:00

Alexander Jeremejeff är klart för en ny klubb. Arkivbild.

FOTO: NH-Arkiv

Efter uttåget ur 2.Bundesliga stängde Tölöfostrade Alexander Jeremejeff inte dörren för en återkomst till Sverige. Förra veckan kom uppgifter om att Göteborgsklubbarna IFK Göteborg och BK Häcken var intresserade av anfallaren.

I veckan har ryktena kring Jeremejeff fortsatt. Nu ska även den danska storklubben Brøndby vara intresserat, menar den danska tidningen BT.

Aftonbladet rapporterar att även AIK, som i dagarna sparkade huvudtränaren Rikard Norling, rycker i anfallaren som gjorde fyra mål på 24 tävlingsmatcher med Dynamo Dresden.

Läs fler fotbollsnyheter här.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Allsvensk profil debuterade för City

Fotboll I samband med Kungsbacka Citys DM-match mot Stafsinge presenterade klubben ett nyförvärv i Sebastian Johansson med förflutet ...

Fotbollsarena blev bröllopsplats

Fotboll Fotbollsskor, Liverpools kampsång och laguppställning. När Susann Lindberg och Eric Bergqvist gifte sig var Ögärdets fotbollsplan ...

Nu är det klart – dit flyttar Jeremejeff

Fotboll Alexander Jeremejeff har varit ryktenas man de senaste veckorna. Nu har han gjort sitt nästa klubbval. Sedan uttåget ...
Annons