Annons

Ny butik slår upp portarna

Paketutlämning, tidningar och godis – i helgen invigs en ny butik i Vallda.
– Vi har avtal med alla paketleverantörer, säger butiksägaren Sattar Hafezi.
Jobb & Pengar | 08 November 2019 07:16

Fyller på. Sattar Hafezi som driver den nya butiken i Vallda ser till att hyllorna är fyllda inför premiären.

FOTO: Daniel Blomqvist

Klassisk kioskverksamhet med paketutlämning. Så beskriver Sattar Hafezi verksamheten som invigs vid Heberg i Vallda på lördag. Namnet på butiken blir Direkten Vallda, och inför helgens öppning är det bråda dagar med pallar av varor som ska plockas upp. Främst är det dricka, godis och tidningar som ska fylla hyllorna, men Sattar Hafezi hoppas redan nu på en god dialog med kommande kunder.

– Vill man se något särskilt i sortimentet kan man gärna berätta det för oss. Vi kommer att sätta upp en förslagslåda. Tanken är att detta inte bara ska vara våran butik, utan valldabornas butik som de ska få glädje av.

Ni har stort lager för paket, är ni rustade inför julen?

 – Absolut. Vi har en butik i Frölunda också och har sysslat med paket i 13 år nu. Näthandeln ökar hela tiden och ligger nu på runt åtta procent av handeln, så det blir mer och mer paket hela tiden. Och vi har avtal med i stor sett alla leverantörer så vi hoppas kunna gå våra kunders förväntningar tillmötes, säger Sattar Hafezi.

 Butiken hyser två rum med hyllor och utrymmen för paket av olika slag.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Åtalas för ljusskygga jackaffärer

Nyheter Den 25-årige mannen handlade med begagnade jackor av dyrare modell. Jackor, av vilka flera visade sig vara stulna. Nu ...

Wilma och Kajsa fast på Bali

Nyheter Barndomsvännerna Wilma Guldbrandsen 19,  och Kajsa Fahlgren 20, skulle resa runt i Asien till juni. Men plötsligt utrymdes party-ön ...

Coop öppnar i Kolla

Jobb & Pengar Nu är det klart – det blir Coop som ska driva butiken i Kolla Parkstad. – Vi tycker det är ett utmä...
Annons