Annons

Mittfältsstjärnan kan missa kvalmatcher

Mattias Johansson kan komma att missa kvalmatcher.
Bandy | 15 Februari 2019 09:00

Fredrik Johansson blev i dagarna pappa. Lillebror Mattias Johansson beräknas bli pappa i dagarna efter att kvalserien tar slut. Det kan mycket väl bli att 27-åringen missar kvaldrabbningar.

 

BANDY. Mittfältaren Mattias Johansson har gjort karriärens bästa säsong. Från sin mittfältsposition har han varit ett hot med sina patenterade genombrottsåkningar. På 26 matcher har det blivit 17 poäng från den spelande assisterande tränaren.

Men hans medverkan i kvalet omges av ett frågetecken. Vill det sig illa för Frillesås BK kan nyckelspelaren missa kvalmatcher.

 

I dagarna blev storebror Fredrik pappa. Det är samma anledning som gör att Mattias Johansson kan missa matcher. Beräknad födsel är 17 mars och kvalet slutar den 13:e.

– Det blir spännande. Det är en väldigt spännande tid framöver, säger han med ett leende.

Hur känns det? Du kan komma att missa matcher.

– Ja. Hemmamatcherna ska nog funka, det är nära till Varberg. Falun borta däremot är annorlunda. Vi håller tummarna att det ska gå bra. Grabbarna kommer att göra ett bra jobb om det skulle bli så att jag missar någon match.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Hansson (C) träder in som kommunstyrelsens ordförande

Nyheter Kommunstyrelsens ordförande Hans Forsberg (M) har erkänt sexköp och lämnar omedelbart alla uppdrag. Förste vice ...

Häcken växer kämpahög – kanske

Bostad En vacker hög häck som skyddar både mot insyn och blåst vore toppen. Men hur gö...

Kungsbackas högste politiker köpte sex – avgår

Blåljus Moderaten Hans Forsberg, kommunstyrelsens ordförande, har köpt sex. Nu lämnar han alla sina politiska uppdrag. Kommunstyrelsens ordfö...
Annons