Annons

Kvalmotståndet är spikat

Trots att en omgång återstår av allsvenskan är det klart vilka Frillesås BK får möta i kvalet.
Bandy | 19 Februari 2019 14:50

Frillesås BK mål

FOTO:

BANDY. Trots att det återstår en omgång i allsvenskan är det klart vilka som kvalificerat sig till kvalet till elitserien. Frillesås BK och Falun får möta Nässjö och AIK. De två bästa lagen spelar i elitserien till hösten. Kvalet avgörs med dubbelmöten.

– Att AIK skulle klara det visste man. Det var skönt att det blev Nässjö och inte Ljusdal. Det hade blivit en lång bortaresa och Nässjö har vi bra koll på. Det är två bra lag, säger Fredrik Johansson.

Går ni in som favoriter?

– Jag skulle påstå att vi och Falun är favoriter för att vi spelat i elitserien. Men det kommer att bli jämnt och tätt. Det är ingen jätteskräll om ett allsvenskt lag kvalar sig upp. Skillnaden mellan serierna är inte så stor.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Så många vill ta del av stödpaketet

Sport Över 4 000 föreningar och närmare 50 specialidrottsförbund har ansökts om regeringens stödmiljoner. – Nu väntar ett gediget ...

Ryske anfallaren öppnar för en fortsättning

Bandy Sergey Pochkunov kom in i december och levererade direkt. Nu öppnar anfallaren för att återvända till Sverige och ...

Skyttekungen kan vara förlorad

Bandy Adam Rudell kom till Frillesås inför förra säsongen och gjorde få besvikna. Nu talar mycket fö...
Annons