KULTUR & NÖJE 2023-05-04 KL. 10:00

Åsa-artisten tar plats i populära tv-programmet

Av Ronny Karlsson

Han växte upp i Åsa och har gjort succé både som artist och skådespelare. Nu är Omar Rudberg dessutom klar för populära tv-programmet "Så mycket bättre".

Åsa-artisten tar plats i populära tv-programmet
Omar Rudberg blir en av artisterna i årets "Så mycket bättre". Foto: Pressbild.

TV-klipp och nyheter

24-åringen kom till Sverige från Venezuela som sexåring och växte upp i Åsa. Han var med i tv-programmet "Talang" redan som tolvåring år 2010, och därefter har framgångarna fortsatt. Under flera år var han en av medlemmarna i pojkbandet FO&O som också under en period hade namnet The Foo.
Solokarriären inledde han 2018 och året efter var han med i Melodifestivalen. Även i år var han med i Melodifestivalen, men tog sig inte vidare till final.
Omar Rudberg har också haft framgångar som skådespelare. Han spelar nämligen en av rollerna i populära serien "Young Royals".
Nu är han alltså klar för TV 4-programmet "Så mycket bättre" där artister samlas för att tolka varandras låtar.
– Det känns skitroligt. Det blir verkligen bäret på kakan eller hur man säger. ”Så mycket bättre” är ju verkligen en av de stora grejerna i år. Det känns kul som fan, säger han till Aftonbladet.
Det blir intensiva veckor för Rudberg under inspelningarna, då han samtidigt också spelar in en ny säsong av "Young Royals". Inspelningarna görs i sommar och preliminärt börjar programmet att sändas i oktober.
Utöver Omar Rudberg så är även Peg Parnevik, Eagle-Eye Cherry, Lasse Holm, Dogge Doggelito, Sanne Salomonsson, Mapei, Ellen Krauss, Marit Bergman och Jonathan Johansson klara för programmet.TV-klipp och nyheter

Lundgren om nya fyraårskontraktet
FOTBOLL 2023-10-02 KL. 14:01
Premium

Lundgren om nya fyraårskontraktet

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Det började med ett egenbyggt växthus på 800 kvadratmeter. Nu handlar det om betydligt större ytor för Arvidssons i Fjärås där krukväxter drivs upp året runt. – Nej, jag har inte tröttnat på blommor, det är alltid lockande att plocka hem några. Azalea är en favorit, säger grundaren Arne Arvidsson.