Annons

Klart med ny servering i Bruna huset 

Nu är det klart med ny verksamhet i det Bruna huset på torget. Det är det kommande Langos-haket, som Norra Halland tidigare berättat om, som öppnar sin verksamhet där.

Nyheter | 27 Oktober 2020 11:00

Här blir det snart langos-servering.

FOTO:

Till kvadratemeter räknat, är det Bruna huset på torget sannolikt en av kommunens minsta verksamhetslokaler. När det gäller att väcka känslor, är det däremot få som kan klå det. 

Ända sedan huset byggdes har det varit omdebatterat. Det var för fult (arkitektens fasadförslag kapades rätt rejält under byggprocessen). Det skymde utsikten från uteserveringen på restaurang Naam i Facklanhuset (det startades namninsamling och blev till och med en valfråga). Det har varit stridigheter om upphandlingen av vem som skulle få bedriva verksamheten i kiosken och synpunkter på för dåliga öppettider.  

Nyligen berättade Norra Halland att Langos Kba skulle öppna i innerstan. Exakt var, ville/kunde ägaren Oskar Sundin inte säga. I dag ser det annorlunda ut. 

– Vi är nu klara med allt gällande affären och ja, det är den bruna, mysiga kiosken på torget som kommer att bli Langos Kba, meddelar han i ett sms.  

Öppningsdag blir fredag den 13 november.  

– Vi hoppas och vi tror att vi kommer att tillföra rörelse och glädje till torget med vårt unika koncept och vi vill göra kungsbackaborna mätta och nöjda, skriver Oskar Sundin vidare.  

Förutom langos har man också lagt till churros till menyn.  

– Vi vet att det är eftertraktat och gott. Nutella? Ja tack!  

Läs också:

Langos-ställe öppnar i innerstan

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Plattform för lokal handel

Jobb & Pengar Affärsidén är en digital plattform för lokal handel. Genom att prenumerera på tjänsten kan butiker marknadsfö...

Kreativa lösningar för att överleva krisen

Jobb & Pengar Corona slår hårt mot handeln och det är viktigt att stötta lokala näringsidkare. Många har ...

Bullerplågade husägare protesterar

Bostad Villaägarna i Varla hoppades att det nya företagsområdet skulle innebär minskat buller. Men planförslaget innebä...
Annons