Annons

Jerebko har köpt hus i Onsala

Den svenske superstjärnan i basket, Jonas Jerebko, har köpt drömbostad i Onsala. Nu vill han träna i Kungsbacka.
Nyheter | 13 Februari 2019 13:52

Sommarträning. I sommar kan NBA:s störste svensk Jonas Jerebko (tv) komma att träna i Kungsbacka. Foto: Pressbild

 

Den svenske superstjärnan i basket, Jonas Jerebko, har köpt drömbostad i Onsala. Nu vill han träna i Kungsbacka, skriver Expressen.

 

Han är sveriges störste svensk i NBA, i flera bemärkelser. 208 cm långe Jonas Jerebko från Kinna har under många år gjort succé i den amerikanska basketligan. För närvarande spelar han i stjärnlaget Golden State Warriors från Kalifornien, men till sommaren kan stjärnan komma att studsa basketbollar i Kungsbacka.

Enligt Expressen har han nyligen köpt en villa i Onsala för 14,5 miljoner kronor. Och nu söker Jerebko någonstans att träna under sommaren.

– Det kan bli första sommaren i Sverige sedan jag var liten, berättade Jonas Jerebko för Expressen i en tidigare intervju.

 

Henric Löfvenborg i Onsala Pirates berättar att klubben ansökt om träningstider i sommar för föreningens två största talanger, Harry Larsson och David Apell. Det kan bli en trio om Jonas Jerebko ansluter.

– Vi får höra om Jonas vill. Vi kanske även försöker få några fler landslagsspelare.   

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Hansson (C) träder in som kommunstyrelsens ordförande

Nyheter Kommunstyrelsens ordförande Hans Forsberg (M) har erkänt sexköp och lämnar omedelbart alla uppdrag. Förste vice ...

Häcken växer kämpahög – kanske

Bostad En vacker hög häck som skyddar både mot insyn och blåst vore toppen. Men hur gö...

Kungsbackas högste politiker köpte sex – avgår

Blåljus Moderaten Hans Forsberg, kommunstyrelsens ordförande, har köpt sex. Nu lämnar han alla sina politiska uppdrag. Kommunstyrelsens ordfö...
Annons