Lagkaptenen Johan Holmberg är klar för en fortsättning. Det var inga hårda förhandlingar för Hanhals Kings.
– Jag har inte lust att byta lag. Jag vill inte spela någon annanstans.

 

ISHOCKEY. Norra Halland har tidigare berättat att det var nära att bli klart med en fortsättning för Johan Holmberg och Hanhals Kings. Nu är det officiellt. Det blir 28-åringens fjärde säsong i Kungsbackaklubben.

Varför vill du inte spela någon annanstans?

– För varje år man är kvar i en förening så får man mer och mer känslor. Det är därför. Jag trivs väldigt bra i Hanhals med tränare och gubbarna runt föreningen. Det är en hel förening som jag har känslor för, säger lagkaptenen Johan Holmberg.

 

Säsongsavslutningen blev dock dyster. En svår handskada gjorde att han missade nästan hela allettan. Rehabiliteringen har gått framåt om än långsamt på sistone för backen. Det var ett tag osäkert om han skulle kunna komma tillbaka.

– Helt säker är jag inte, men jag tänker att man kan spela med ett specialskydd eller tejpa om jag har lite sämre rörlighet och styrka i handen. Det ska inte vara några problem.

 

Spelschemat är klart för Hanhals Kings. Det blir bortapremiär mot Mörrum den 15 september.

Är du spelklar till premiären?

– Det får vi se. Det är förhoppningen men jag vet inte hur lång tid rehaben tar, säger Johan Holmberg.  

Vad förväntar du dig av er i vinter?

– Vi ska vara däruppe och slåss om allettan-platserna.

I hemmapremiären blir det derby när Halmstad kommer på besök den 18 september.