Annons

Inbrott och fylla i helgen

Tre bostadsinbrott har anmälts i helgen. Bland annat har kassaskåp och vapenskåp stulits. Flera rattfulla personer har också stoppats.

Blåljus | 03 Augusti 2020 11:00

Klockan 16 i lördags anmäldes ett inbrott i en lägenhet på Ivarsgårdsgatan, Varla. Enligt anmälaren har någon brutit upp ytterdörren, röjt runt i bostaden och tagit ett kassaskåp.

– Det är oklart vad som är i kassaskåpet. Tekniker gör en brottsplatsundersökning idag, säger Staffan Lingstedt, stationsbefäl, polisen i Kungsbacka.

En timma senare på lördagen anmäldes nästa inbrott. Då var det ett radhus på Lundgrens gata, Tingberget, som hade haft oönskad påhälsning.

– När anmälaren kommer hem vid 17-tiden upptäcker han att någon brutit sig in, säger Staffan Lingstedt.

Inbrottet har ägt rum någon gång mellan klockan 10-17.

Fler brott

I söndags var det inbrott i Östra Frillesås, en bit från Slätters väg. Där stals bland annat ett vapenskåp innehållande fem vapen. Läser mer om det här:
Vapenskåp stulet vid bostadsinbrott

Under fredagen och lördagen stannade polisen flera rattfulla personer.
22:15 stoppades en mopedist på Kraftvägen. Polisen tog nycklarna ifrån föraren, en man 45-årsåldern som hade 0,26 promille. 
Flera fall av fulla mopedister

Ytterligare en rattfull stoppades i söndags. Klockan 16.50 stannade polisen en man på Gamla Särövägen. Mannen som är i 70-årsåldern, hade 0,44 promille alkohol i kroppen och har inte längre något körkort.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Par misstänkta för att ha eldat upp tidigare partners hus

Blåljus Det är en relationshistoria med flera inblandade dömda personer, som ligger bakom den pågående förundersökningen ...

Hair by Angels kan bli Årets frisörföretag

Nyheter I dagarna blev det klart vilka som tävlar om titeln Årets frisörföretag, bland de nominerade finns Hair ...

Ingen gripen för gårdagens mordförsök

Blåljus Den man som igår eftermiddag sköts ner i ett bostadsområde i Åsa, vårdas fortfarande på sjukhus. ...
Annons