Annons

Frida och Louise jagar totalsegern i folkrace

MOTOR I Dalhemscupens tredje omgång i folkrace blev det en hemmaseger i de olika klasserna. Det var Frida Börjesson, Kungsbacka MA som tämligen överläget tog sig i mål före tvåan Louise Olsén, Fjärås MK.
- Det kändes bra hela vägen, säger Frida som trots segern ligger totalt tvåa. Ledarrollen innehas av arrangörsklubbens Louise Olsen.
Sport | 20 Juni 2017 13:37

MOTOR I Dalhemscupens tredje omgång i folkrace blev det en hemmaseger i de olika klasserna. Det var Frida Börjesson, Kungsbacka MA som tämligen överläget tog sig i mål före tvåan Louise Olsén, Fjärås MK.
– Det kändes bra hela vägen, säger Frida som trots segern ligger totalt tvåa. Ledarrollen innehas av arrangörsklubbens Louise Olsén.

– Nu gäller det att försvara ledningen, säger Louise som tidigare har tävlat och bott i Stenungsund. Nu är det Fjärås som gäller och jag trivs jättebra i klubben. Vi har fem bilar och det är hela familjen som kör folkrace. Att Louise kör folkrace har sin förklaring.

Innan körde hon radiostyrda bilar och det gick så bra att hon tillhör de bästa i Sverige.
– Bilar och fart gillar jag och nu är det bara att fortsätta och ge järnet i de återstående deltävlingarna i Dalhemscupen. För den totala ledningen vill hon inte släppa.

 

Kristian tvåa
I herrklassens finalrace vann Victor Johansson, MK Falcon där där Kristian Börjesson (Fridas bror) Kungsbacka MA, kom tvåa i klassen. I juniorklassen stod Wilgot Nilsson, Laholm som vinnare och bästa hemmaförare var Daniel Josefsson, Fjärås MK med en tredjeplats.

Bildextra och film här…


Frida Börjesson, Kungsbacka MA vann damklassen

 

Louise Olsen, Fjärås MK, kom tvåa i damklassen men leder sammanlagt efter tre deltävlingar.

Närmare 500 personer hade sökt sig till Förlandabanan för att följa tredje deltävlingen i Dalhemscupen.

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Deppigt värre

Fotboll I den 93: minuten hände det som inte fick hända. Lindome släppte in dagens andra mål vilket ...

Storförlust men inte utspelade

Fotboll Onsala BK åkte ner till Skåne för att ställa sig mot seriens kanske bästa lag, nä...

Löpvilja trots värme

Sport Det fanns en stor löpvilja när den 124:e upplagan Kungsbackaloppet gick av stapeln. Trots dryga trettio grader tog ...
Annons