Av Eric Andersson

Uddamålsseger, målkalas och en tappad tvåmålsledning. NH summerar helgen.

Fotboll Dam

Räckte inte till mot topplaget

Särö Kullavik IF tog emot topplaget Ullareds IK på hemmaplan och det visade sig vara en för svår nöt att knäcka. Gästerna tog ledningen precis före paus och fyllde sedan på med ytterligare ett mål under den andra halvleken och vann med 2–0.

Tappade ledning till förlust

Åsa IF såg ut att gå mot en seger borta mot Tvååkers IF när de ledde med 4–2 när bara tio minuter återstod. Men då vaknade hemmalaget till liv på allvar, gjorde tre snabba mål och vann därmed matchen med 5–4.

Målskyttar, Åsa IF: Thea Fjordskär, Nat Johansson, Tilde Hoffmeister, Isabelle Jillnesjö

Enkel seger mot jumbon

Det var aldrig någon spänning när Lerkils IF bortaspelade mot tabelljumbon Tofta Gif. Redan i paus var det 3–0 till de blåröda och när 90 minuter var spelade stod det 5–0 på resultattavlan.

Målskyttar, Lerkils IF: Agnes Malmborg 2, Elfrida Wahlström 2, Anja Lundström

Fotboll Herr

Delade på poängen

När Frillesås FF och Arvidstorps IK drabbade samman gick det inte att kora någon vinnare. Hemmalaget tog ledningen i mitten av den första halvleken men innan den var slut hade gästerna kvitterat och matchen slutade 1–1.

Målskytt, Frillesås FF: Emil Sjöström

Vann med uddamålet

Det blev en tillknäppt historia när Annebergs IF tog emot Veddige BK. Rasmus Idewalds mål i den 45:e minuten blev matchens enda och AIF bärgade därmed en ny trepoängare.