DM är i full fart. NH sammanfattar helgens matcher.

Arkivfoto: John Skoglund

DM herr

Tölö körde över Kif

Kungsbacka IF hängde med en halvlek hemma mot Tölö IF, sedan flög gästerna iväg och det ordentligt. Tölö IF vann derbyt med hela 6–0.

Målskyttar, Tölö IF: Adam Price Johansson 2, Lucian Spikare Nicolescu 2, Theo Olsen, Daniel Shamshirzan

Åsa fick Böljan på fall

Åsa IF och IF Böljan gick en hård kamp i serietoppen av trean förra året. De möttes i en direkt avgörande match där Falkenbergslaget var vassast. I DM så lyckades Åsa IF åka dit ner och få med sig en vinst efter att ha vunnit med 3–1.

Målskyttar, Åsa IF: Carl Evans, Anton Millesson Nilsson, Elias Dehlryd

Fjärås bortakryssade mot treanmotstånd

IFK Fjärås hade ledningen med 1–0 i halvtid borta mot Halmia. Men i mitten av den andra halvleken kom kvitteringen som också blev slutresultatet.

Målskytt, IFK Fjärås: Lucas Tunared

Lerkil tappade på hemmaplan

Lerkils IF tog genom Hampus Ryno ledningen efter pausvilan mot Vinberg. Men glädjen blev kortvarig när gästerna omgående skickade in kvitteringen. Det blev än värre när bortalaget till slut vann med 3–1.

Frillesås hade lekstuga

Frillesås FF hade en rolig eftermiddag borta mot Ränneslöv. Det slutade med en bortavinst med hela 8–0.

Målskyttar, Frillesås FF: Wictor Larsson 2, Arvid Lökholm 2, Albin Julin, Liam Jürgensen, Adam Bohlin, Oscar Thilander

Målrik historia när AIF vann

Annebergs IF skickade in sitt sjätte för dagen när det återstod en kvart hemma mot Torup/Rydö. Det var avgjort redan då och segern skrevs till 6–3.

Målskyttar, Annebergs IF: Rasmus Idewald 3, Pontus Hansson 2, Linus Kristiansen

DM dam

Bortaseger för Fjärås

Ellen Samuelson lobbade in ett och förvaltade också ett friläge. det gjorde att IFK Fjärås ledde med 2–0 i halvtid borta mot Lilla Träslöv. Det försprånget räckte och bortalaget vann med 3–1.

Målskyttar, IFK Fjärås: Ellen Samuelsson 2, Sofia Månsson

Lerkil blev överkörda

Falkenbergs FF kom till Ängås och gjorde processen minst sagt kort med Lerkils IF. Gästerna lämnade med 11–0 i ryggsäcken.

Frillesås fick sig en läxa

Frillesås FF hittade nätet en gång – dessvärre var det i eget mål. Stafsinge gjorde åtta på egen hand och vann med förkrossande 9–0 på hemmaplan.

Åsa föll med uddamålet

Åsa IF fick besök av Astrio som huserar ett hack över dem i seriesystemet. Det skulle också skilja ett mål när matchen var över – dessvärre för hemmalaget så var det Halmstadslaget som drog det längsta strået. Åsa föll med 3–4.

Målskyttar, Åsa IF: Lisa Evans, Mirjam Antblad, Alma Wallroth