Vädret idag
Mestadels molnigt
18°C
Prognos juli 19, 2019
dag
Delvis soligt med åskstorm
22°C
 

Förvaltningar knöts ihop

Förvaltningscheferna Karl Lundgren på Teknik och Lovisa Eld på Service höll i ändarna medan politikerna Hans Forsberg (M), Fredrik Hansson (C) och Monica Neptun (L) tråcklade ihop någon slags knopar.

 

Efter 759 dagars projektering och byggande kunde Teknikens hus officiellt invigas på torsdagen. Fyra förvaltningar har gått samman om gemensamma lokaler, maskiner och fordon.

 

I stället för att klippa isär knöts symboliskt fyra band ihop.

Tanken är att bli effektivare i skötseln av kommunens fastigheter, vägar och grönytor. Dessutom har man nu kunnat göra sig av med gamla lokaler, där arbetsmiljö varit undermålig.

Huset på Inlag var tidigare Skanskas betongfabrik, men är nu ombyggt och totalrenoverat. I de gamla lokalerna vid Syrengatan hoppas man på sikt kunna bygga bostäder.

Kristian Alm
Reporter 0300- 52 13 66

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Brukar du vattna dina rabatter i trädgården med kranvatten?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 19 juli

kl 12–15 Naturkampen på Naturum Fjärås Bräcka. En naturlig femkamp där du får mäta dig med olika djur. Kan du kliva lika långt som en älg, trumma lika snabbt som en hackspett eller har du lika många tänder som en gädda?

Lördag 20 juli

kl 13-14.30 Historisk guidning. På 12–1300-talet låg det en borg, Hunehals Borg, vid Hanhalsholme. Denna borg var ett centrum för nordisk politik, med maktstrider, mord...

Läs Mer

Så här funkar eNH!