Annons

FBK:s stjärntrio ser ut att stanna

Fredrik Brandin har kontrakt men detaljer behöver fixas, Fredrik Johansson kan inte se sig någon annanstans och Mattias Johansson säger att det ska till något riktigt sjukt för att han inte ska lira i Frillesåströjan till hösten.
Bandy | 20 Mars 2018 18:00

Fredrik Brandin har kontrakt men detaljer behöver fixas, Fredrik Johansson kan inte se sig någon annanstans och Mattias Johansson säger att det ska till något riktigt sjukt för att han inte ska lira i Frillesåströjan till hösten.

 

Arkivbild: Christian Johansson

 

BANDY. Fredrik Johansson har precis blivit hyllat på Kung Frilles torg av supportrarna. På frågan om han lirar i Frillesås BK är svaret rakt:

– Det finns inget annat bud som hade kunnat locka mig.

Mattias Johansson påpekar att ingenting är påskrivet, men att det mesta talar för en fortsättning.

– Det som har hänt och det som vi har gjort. Det ska till något riktigt sjukt för att jag inte ska vara med på det tåget.

 

Tidigare har han vacklat om det är möjligt att vara spelande tränare i elitserien. Något svar på frågan har han inte.

– Jag vet inte om jag har blivit så mycket klokare. Sedan är det två parter om det. Det har varit två otroligt roliga säsonger och på ett eller annat sätt vill jag nog vara med i en tränarstab. Sedan är jag medveten om att det kommer att krävas mer av varje spelare, inklusive mig själv.

Lagets skyttekung Fredrik Brandin går in på sitt sista år på treårskontraktet. Dock är det vissa detaljer som behöver ordnas innan det är helt spikat att han kliver ut på Sjöaremossen när det nalkas en ny säsong.

 

När Norra Halland ringt runt till det historiska laget är det ingen som spikat att de kommer att sluta, eller sportsligt känner att de inte vill spela i elitserien. Jesper Henriksson som var årets enda nyförvärv är sugen på elitserien.

– De är såklart att jag är positiv till att fortsätta. 

Det reses däremot frågetecken hos andra om det går att avsätta den tiden det krävs för att spela på högsta nivån.

Fredrik Åkerlind och Anton Lööf blir färdigutbildade till sommaren – där handlar det om var de får jobb och hur den arbetsgivaren ställer sig till elitseriespel.

I liknande tankar går Christian Axelsson, Anders Ahlstrand och Niclas Wiklander. De är sugna men behöver få ihop livspusslet.

– Jag är positiv till en fortsättning, men det ska klaffa med allt annat, säger Anders Ahlstrand.

 

Ordföranden Lars-Johan Svanström berättar att det är en spelare som sagt att en fortsättning är ett stort frågetecken. Det är lagkaptenen Victor Wareborn.

– Han ska få barn så han är osäker om han får ihop livspusslet, säger Lars-Johan Svanström

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Vägarbete på E6

Trafik Under dagen pågår vägarbete på E6 mellan Frillesås och Fjärås. Det innebär stor ...

Hårdare lokala regler mot smittspridning i Halland

Vård I flera veckor var smittspridningen hög men stabil, nu varnar Region Halland för den oroande ökningen. Därfö...

Överskott för Vård- och omsorg trots ökade kostnader

Vård Förvaltningen för Vård och omsorg gick in i 2020 med ett sparbeting och kom ut med ett överskott. ...
Annons