Annons

Extra passtider på lördag

På grund av långa köer till att ansöka om pass i maj månad håller polisstationen i Kungsbacka öppet nu på lördag. 
Nyheter | 14 Maj 2019 09:56

På grund av långa köer till att ansöka om pass i maj månad håller polisstationen i Kungsbacka öppet nu på lördag. 

 

Köerna till polisens passbokningssystem är längre än vanligt i maj månad. Det är många som ansöker om pass eller nationellt id-kort nu inför resor i sommar. För att minska köerna håller receptionerna på polisstationerna i Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad extra öppet nu på lördag. 

–  Vi håller våra receptioner öppna en extra lördag i maj för att så många som möjligt ska få en tid för att ansöka om pass innan sommaren, säger Christer Bartholdsson, som är lokalpolisområdeschef i Falkenberg, i ett pressmeddelande. 

I Kungsbacka håller receptionen öppet mellan 09.00 och 16.00 på lördag. Cirka 400 nya tider i Halland ska släppas i polisens passbokningssystem på onsdag klockan 10.00.

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Fortsatt fångst av sandödlor

Nyheter Räddningsaktionen för att sandödlan ska överleva i Onsala fortsätter. Göteborgsforskaren Mats Olsson har fått ...

De ställer om – istället för att ställa in

Sport RF-SISU i Halland tänker om kring sina sommaraktiviteter för barn. Detta för att kunna genomföra dem ...

Händelserik natt för polisen i Kungsbacka

Blåljus En smitningsolycka, en misshandel och tre knarkrelaterade brott höll Kungsbackas poliser sysselsatta under natten mot söndag.Lördagskvä...
Annons