Annons

Debatt: De onda och de goda

Debatt | 10 Mars 2020 18:56

S-kvinnor i Kungsbacka drar upp skyttelinjerna. Det är på ena sidan de goda, kvinnorna, de som också är offer. På andra sidan de onda männen. Med den världsbilden finns inget alternativ till strid.

Men det finns en annan verklighet. Den verkliga verkligheten. Där både förövare och offer finns på båda sidorna och där både män och kvinnor kan vara de hjältar som ingriper och hindrar våld och de som bygger ett samhälle som är jämställt och där människor respekterar varandra.

Så s-kvinnor i Kungsbacka, kom upp från er skyttelinje och låt oss tillsammans verka för det jämställda samhälle där både män och kvinnor respekteras som föräldrar och där varken män eller kvinnor utsätts för våld eller trakasserier samt att alla lagar är könsneutrala. Det är en stor uppgift så alla behövs eller som ni brukar säga: Alla skall med.
Thorbjörn Leu

Läs s-kvinnornas debattartikel här.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Debatt: Du får rösta på L, Maj-Britt!

Debatt Replik på Maj-Britt Rane Anderssons, S, insändare i NH 8/1–21. Det var så illa som jag misstänkte. Påstå...

Debatt: Bra morot för uthålliga

Debatt Nu äntligen planeras massvaccination i Sverige och man ser över i vilken ordning befolkningen ska få sina sprutor. Som det ...

Viktigt att satsa på kulturen

Debatt PLANARKITEKTERNA I Kungsbacka föreslår ett lika högt parkeringshus till som det ”nya” vid Kungsgatan, för att ...
Annons