Annons

Charlotte utnämnd till Årets ledare

Charlotte Nordén, som är från Särö och är vd på e-klädföretaget Cellbes, har utnämnts till Årets ledare av Svensk Handel.
Nyheter | 14 Maj 2019 15:22

Charlotte Nordén har tilldelats ett pris för sitt ledarskap som vd på företaget Cellbes. Foto: Annika Lundby

 

Charlotte Nordén, som är från Särö och är vd på e-klädföretaget Cellbes, har utnämnts till Årets ledare av Svensk Handel.

 

Hon var en av de tre som tävlade om att bli Årets ledare och igår kväll avslöjades det att det är hon som kammade hem titeln. 

– Det känns jättekul. Jag är verkligen superstolt och glad‚ säger Charlotte Nordén när Norra Halland når henne på telefon. 

Årets ledare är en av de 13 utnämningar som Svensk Handel och branschtidningen Market årligen delar ut. Årets prisceremoni höll till på Stockholm Waterfront under gårdagskvällen. 

– Det var en jättekul kväll med mycket positiva vibbar från alla, säger Charlotte Nordén.

Motiveringen till att hon tilldelades priset löd: ”En ledare med gedigen erfarenhet, ledarskapet kännetecknas av stort självförtroende och ett naturligt sätt. Med mycket hjärta och energi samt stor tilltro till den egna individen leder hon verksamheten framåt dagligen. Charlotte är orädd och utåtriktad och kan konsten att leda sina medarbetare och samtidigt leverera lönsamhet i en allt mer digitaliserad handel. Hon är ett bevis för att ”Management by walking around” är ett framgångsrikt verktyg i modernt ledarskap, vilket gör henne till en stark kandidat till årets ledare 2019.”

 

Charlotte Nordén har tidigare berättat för Norra Halland att det var en person i hennes ledningsgrupp som hade nominerat henne till priset och att hon blev överraskad när hon fick reda på att hon var med och tävlande. 

Läs intervjun med Charlotte Nordén här.

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Fortsatt fångst av sandödlor

Nyheter Räddningsaktionen för att sandödlan ska överleva i Onsala fortsätter. Göteborgsforskaren Mats Olsson har fått ...

De ställer om – istället för att ställa in

Sport RF-SISU i Halland tänker om kring sina sommaraktiviteter för barn. Detta för att kunna genomföra dem ...

Händelserik natt för polisen i Kungsbacka

Blåljus En smitningsolycka, en misshandel och tre knarkrelaterade brott höll Kungsbackas poliser sysselsatta under natten mot söndag.Lördagskvä...
Annons