Annons

Chans att hitta sommarjobb

I dag och imorgon har ungdomar chans att träffa arbetsgivare på Aranäsgymnasiet och Elof Lindälvs gymnasium under rekryteringsdagarna.
Nyheter | 20 Februari 2019 07:20

Arkivfoto: Aranäsgymnasiet

 

I dag  och imorgon har den som är mellan 16-19 år chans att träffa arbetsgivare och skolor på Elof Lindälvs gymnasium och Aranäsgymnasiet under rekryteringsdagarna.

En rad olika företag, kommunala verksamheter, myndigheter, utbildningar och lärosäten deltar för att berätta mer om vilka jobb och utbildningsmöjligheter som finns. Kungsbacka kommun är också på plats och söker sommarjobbare som vill arbeta som personlig assistent, stödassistent, sjuksköterska, vårdbiträde, lokalvårdare, undersköterska, måltidsbiträde eller servicepersonal.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Hansson (C) träder in som kommunstyrelsens ordförande

Nyheter Kommunstyrelsens ordförande Hans Forsberg (M) har erkänt sexköp och lämnar omedelbart alla uppdrag. Förste vice ...

Häcken växer kämpahög – kanske

Bostad En vacker hög häck som skyddar både mot insyn och blåst vore toppen. Men hur gö...

Kungsbackas högste politiker köpte sex – avgår

Blåljus Moderaten Hans Forsberg, kommunstyrelsens ordförande, har köpt sex. Nu lämnar han alla sina politiska uppdrag. Kommunstyrelsens ordfö...
Annons