Annons

Bil i diket - tre personer drabbade

En singelolycka inträffade för en stund sedan på väg 904 mellan Ölmanäs och Gårda brygga. Det är en bil med tre personer i som gått av vägen i halkan. Räddningspersonal är på plats.

Blåljus | 19 Januari 2020 10:23

En singelolycka inträffade vid 10-tiden på väg 904.

FOTO: Arkivbild Norra Halland

Larmet om olyckan kom in till SOS klockan 10.05. En personbil med tre personer i hade gått av väg 904 mellan Ölmanäs och Åsa, strax innan T-korsningen mellan Ölmanäs ringväg och Varbergsvägen. Föraren av bilen hade fått sladd i det mycket hala väglag som råder på platsen.

När ambulans och räddningstjänst kom fram till platsen hade samtliga tre personer i bilen tagit sig ut ur fordonet för egen maskin. Om någon skadats och i så fall hur allvarligt är än så länge okänt. Enligt räddningstjänsten ska dock ingen av de olycksdrabbade behövt ambulanstransport.

Väg 904 kommer att vara avstängd medan räddningsarbetet pågår. Räddningstjänsten arbetar just nu med sanering av olycksplatsen. När denna är genomförd ska den dikeskörda bilen bärgas.

Förbipasserande trafikanter uppmanas att lämna fri väg för räddningsfordon och ta det försiktigt förbi olycksplatsen. Senast klockan 12 beräknas räddningsarbetet vara färdigt och väg 904 helt farbar igen.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Får fängelse för vansinnesfärd på E6

Trafik Fem månaders fängelse och drygt 35 000 kronor i skadestånd. Det blir straffet för den 24-åring som ...

Bil körde in i vägarbete på E6

Blåljus Klockan 02.40 natten till tisdag blev en lastbil vid vägarbetet på E6 mellan Kungsbacka och Sandsjöbacka påkörd ...

Misshandlades vid bråk i ungdomsgäng

Blåljus En person i 20-årsåldern misshandlades när ett 20-tal ungdomar sent under lördagskvällen samlades utanför Å...
Annons