Annons

Bibblabussen tar extra tur till Frillesås i sommar

30 juni. Lägg datumet på minnet, om du bor i Frillesås. Då kommer kommunens biblioteksbuss och biblioteksbil till Frillesås.

Nöje & Kultur | 15 Juni 2020 07:02

Biblioteksbussen och biblioteksbilen tar extraturer till Frillesås.

FOTO: Kristiina Axelsson

Sedan besöksförbud infördes på Löftagårdens vård- och omsorgsboende har även Frillesås bibliotek varit stängt för besökare.

För att Frillesåsborna ändå ska kunna låna böcker och göra andra biblioteksärenden har Biblioteksbussen kört extra turer till Frillesås. Turerna har varit både välbesökta och uppskattade, senast i lördags.

”Vi anpassar oss”

För att Frillesåsborna inte ska stå utan bibliotek i sommar kommer Biblioteksbilen att besöka badet i Vallersvik den 30 juni .Då håller den mobila bibblan öppet mellan klockan tio och 13.

– Vi anpassar verksamheten så mycket vi kan för att kunna erbjuda fortsatt service och eftersom intresset har varit stort kör vi nu ytterligare en tur, säger Kungsbackas bibliotekschef Susan Pour om satsningen på Biblioteksbussen.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Matilda – illustratören som saknar sin trädgård

Nyheter Den finns där, men med tre småttingar hemma samt jobbet som frilansande illustratör och grafisk designer är ...

Vält fiskbil blockerar E6

Trafik En lastbil som har vält strax norr om Sandsjöbacka blockerar just nu E6 i södergående riktning....

Brexit kan påverka ålens framtid

Nyheter I veckan har tiotusentals ålyngel åter planterats ut i lokala vattendrag, och mer är på gång. Men framtiden fö...
Annons