Annons

Aranäsprodukten förlänger

Det blir en fortsättning i moderklubben för Johan Wallin.
Handboll | 11 Mars 2019 15:32

HANDBOLL. Niometersspelaren Johan Wallin som främst har fått agera backup till Victor Santos är klar för en fortsättning i HK Aranäs. 20-åringen kommer därmed att gå in i sin 14:e säsong i moderklubben.

– Jag är oerhört imponerad över hur Walle alltid väljer att göra sitt bästa oavsett situation. Hans inställning är berömvärd och det var en självklarhet att förlänga med han. Walle har dessutom haft en väldigt fin utveckling detta året med fina prestationer i allsvenskan och jag är helt övertygad om att han kommer ha en fortsatt fin utvecklingskurva nästa säsong, säger tränaren Toni Johansson till föreningens hemsida.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Mattias Elfström återvänder till Hanhals Kings

Ishockey Han lämnade Hanhals Kings inför den förra säsongen. Nu forwarden Mattias Elfström tillbaka. ISHOCKEY. Mattias ...

De ställer om – istället för att ställa in

Sport RF-SISU i Halland tänker om kring sina sommaraktiviteter för barn. Detta för att kunna genomföra dem ...

"Tillsammans kan vi bli en stark förening"

Fotboll Diskussioner kring en sammanslagning har pågått under de senaste decennierna. Snart kan Särö IK och Kullavik IF ...
Annons